Tusványoson miről beszélhet Orbán Viktor? Mire számítasz?
Azért kérdezem, mert noha az ellenzékiek azt szokták mondani, hogy kiszámítható és mindig ugyanazokat a paneleket mondja Orbán Viktor, mégis szinte minden évben teljesen új legutóbb már már meglepetésnek számító dolgokról beszélt. Fel is állt egy tanácsadó kolleganője, aki elmondása szerint mindig lekiabálja a fejét majd visszavonta amit mondott később. Na, most miről lehet szó majd?
Én azt várom, hogy szó essen, arról hogy a Soros birodalmat György fia a bevallottan is meleg Alexa veszi át és már el is mondta, hogy a szavazáson résztvevők körét szeretné szűkíteni. Na, nem a nem a bevándorlók terén
Azt is el fogja mondani véleményem szerint, hogy Soros, az EU egy kevert fajt akar létrehozni Európában. Na nem is Afrikában vagy Ázsiában, mert ott nem tűrik meg egymást. És mi magyarok ezzel szembe megyünk ezért sem kapunk többet pénzt....stb stb
Egy dakota közmondás szerint:
A semmiről, de arról büszkén fog beszélni.
Beleszövi azért még a kipcsakokat is.
Szerintem a korábbiaknál most erősebb lesz az Amerikával szembeni ellenségeskedés, mert mostanában azt tolja nagyon.
Remélem, hogy nem, viszont erre számítok.
Amit az előző válaszadók írtak.
Mi magyarokkal fog kezdeni vagy 20 mondatot.
Ilyen közel még sosem voltunk a III. VH-hoz.
Feldicséri a magyar népet vagy háromszor, hogy csak mi vagyunk normálisak az egész nyugat hülye.
Pár poén is jön, főleg Biden-ről.
az biztos hogy magyarok nevében fog beszélni :D
"Mi magyarok nem engedünk...."
Azért sajnálom a szegény tusnádfürdőieket!
32 év után már anyanyelvükön hallgathatják a régi baromságokat egy elmeroggyant alaktól...
Egy szokásos világmegfejtésre, benne a nyugat alkonyával és a sajátos magyar gógyival, ami biztosítja számunkra a nagyszerű jövőt. Valamint egy kis obligát kárörvendő csúfolódás az ukránokon.
Ha van valami, amit nem nehéz borítékolni, az ez.
Nagyon ócska, demagóg és hazug volt!
Pedig megfogadtam, hogy nem nézem meg, de kár volt!
19:
Szerintem érdemes megnézni mindenkinek, bármilyen nehéz is. Így lehet megérteni, hogy mi tartja ebben az önsorsrontó hipnózisban azokat a fideszes honfitársainkat, akik nem profitálnak a NER-ből, csak vallásosan hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!