Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell megint fölöslegesen...

Miért kell megint fölöslegesen ekkora hisztit csapni az LMBT témájú könyvek miatt?

Figyelt kérdés

[link]

Egyrészt a törvény világosan fogalmaz, hogy hol mit lehet árusítani, tehát ha ezt megszegik, jogosak a bírságok. Másrészt egyáltalán kit érdekelnek ezek a könyvek?

2023. júl. 20. 14:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

Ha az iskola x méteres környezetében nem szűnt meg a dohányzás, akkor nem lehet betartani, ennyi

ha esetleg te rosszul idézted ide a tv-t, és nem erről szól, az nem az én hibám

2023. júl. 20. 15:02
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

#11 Nem idéztem a törvényt. Még arra sem vagy képes hogy megnézd amire reagáltál.

Ahogy nem állítottam, hogy megszűnt volna a dohányzás. azt mondtam hogy nem igazolódott be az a korábbi állítás, hogy majd nem lehet betartani a törvényt. Be lehet.

2023. júl. 20. 15:05
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet. Csak nem tartják :D
2023. júl. 20. 15:07
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
Végül is az emberölést tiltó törvényeket is betartják. Nem mindenki öl embert...
2023. júl. 20. 15:08
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem felesleges. A nácik is törvényesen égettek könyveket, és a deportalások is törvényesek voltak
2023. júl. 20. 15:58
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Mint mindig, ez is a társadalom megosztására való, továbbá szavazatszerzésre. Na és olyan gumitörvény, amit a nekünk nem tetszőkre rálehet húzni, lehet vele bactatni. Tipikus fidesz módszer. Nem tudna belőle hasznot húzni, egy szó nem esne az egészről.
2023. júl. 20. 16:08
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

az en kedvencem, amikor pl. amerikaban a fagyi visszanyalt, mert betiltottak egy iskolaban a bibliat az ottani gyerekvedelmi torvenyre hivatkozva.

A bibliaban tenyleg sok durva dolog van, ami nem valo kisgyerek kezebe :)

2023. júl. 20. 16:53
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

Vannak, akiket érdekelnek ezek a könyvek, írások.

Akkor miért nem épült már ki olyan tv., ami minden olyan történelmi pontot, amire a Fidesz erősen ugrik, azt is csak becsomagolva lehessen árulni?

2023. júl. 20. 19:33
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Ki olvas könyvet amikor 10 hangos könyvet is meg lehet halgatni és még a szeme se romlik az embernek.
2023. júl. 20. 22:34
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
#19 biztos nem te, mert nem is tudsz
2023. júl. 21. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!