Mennyire szánalmas, hogy egyes emberek azon örömködnek, hogy kikapott egy magyar klubcsapat egy nemzetközi meccsen?
Figyuzz!
A feröeri válogatott egy hobbifocistákból álló, nemzetközi szinten csak poénból induló csapat. NULLA nemzetközi eredménnyel bírnak, az eddigi legnagyobb eredményüknek az tekinthető, ha 15-20 évenként EGYSZER sikerül egy csapattal szemben győzniük. A többi kivétel nélkül vereség, nagy ritkán döntetlen.
Ez a vicc-csapat verte meg a fradit.
Nem szánalmas. Én jól berúgtam az éjjel.
A gyakorin olvastam még, hogy "A Ferencváros csak egy budapesti kerület csapata, semmi több". És bizony igaz!
A szánalmas az, hogy sokak úsznak az örömmámorban, meg hogy kitömött közpénzel képtelenek focizni, meg előre ittak a medve bőrére.
Semmi szégyellnivaló nincsen ebben. Bár megjegyzem, hogy a hazaiaknak dzurkoltam, csak ja. A Fentiek miatt összeállt a kép, hogy ez így egy szégyen.
És most is olvastam kommenteket, hogy "ettől függetlenül a FTC az ország büszkesége".
Nagyon remélem hogy kiesnek a Konferenciából is.
Már rájöttem, attól függetlenül, hogy konzervatív vagyok.
Sose voltam Fideszes. De tökéletesen igaz; "Nerencváros".
A padfestést itt sokan felhozták, de én azt nem keverném ide. Mindkét részről szánalmas, de az lmbtq betegek kezdték. Sima provokáció volt, hangulatkeltés. Attól nem lesz senki sem "toleránsabb", ha mondjuk éjjel átfestik a házát. Maximum bepöccen.
Viszont ez, hogy közpénzel felépített csapat semmit sem tudott, de "pékeknek" gúnyolták őket... Ez a semmi netovábbja.
Undorító csapat.
A padfestést a legkevésbé sem az LMBTQ-sok kezdték.
A polgármester helyezett ki egy eleve szivárványszínű padot, és annak a megrongálását gondolták jó poénnak a fradisok. Ha az LMTQ-val lett volna tényleg bajuk, akkor lefestik barnára.
De ők gyakorlatilag graffitiztek. Nem egy szivárványszínűre átfestett padot festettek át, hanem egy ELEVE olyan színű padot rongáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!