A balliberális, Orbán-fóbiás gyűlölködőknek miért tetszik, ha a fociban a magyar klubcsapatok és a válogatott vereséget szenved?
Miért szurkolnak a saját hazájuk ellen?
És ők papolnak az elfogadásról, miközben az ellenvéleményt nem fogadják el...
Mert a focinak mi a tököm köze van a hazához?
Ez a két dolog csak a retardált jobber agyakban kapcsolódik bármilyen módon is egymáshoz.
Amúgy nem vagyok balliberális, de bárminek örülök, ami a NERtardokat bosszantja :D
Vegyük ezt külön. Szerintem senki nem szurkol a magyar válogatott ellen.
Klubszinten meg a sok fradista mélymagyar elvárja, hogy mindenki nekik szurkoljon. Egy állami pénzen létrehozott és azon csüngő csupa külföldiből álló csapatnak.
Egyébként ez nem balliberális Orbán-fóbia, a világ minden táján így van klubszinten! Szerinted majd egy Liverpool szurkoló drukkol egy Manchester Unitednek vagy egy Real szurkoló egy Barcelonának a nemzetközi meccseken? LOL!
Csak itt próbálják ezt is ráerőltetni az emberekre. Buta vagy, mint a tök!
A magyar foci mindig is része lesz a magyarságnak, mert rengeteg embert vonz.
Nincs baj, ha áldoznak rá pénzt.
2010 előtt a baloldali kormányok idejében bundáját,csődközeli Fradi volt és lerohadt, ótvaros stadionok, a válogatott meg szörnyű volt.
A buta az te vagy. A Fradi a magyarságot képviseli a nemzetközi porondon. Akkor is, ha tele van külföldivel.
Ha a Fradi jól szerepelt, akkor a többi magyar csapat is jól jár. Pl. kiemeltek lesznek a selejtezőkörben vagy később játszanak.
4) ez baromság.
Mennyi az átlagnézőszám az élvonalban,2000?
A Fradira és a válogatottba rengetegen kíváncsiak.
A kisebb csapatokra kevésbé. Ez mindig így volt.
Én nem vagyok balliberális (persze tudom, hogy a kormány agyalágyult fanatikusainak mindenki az aki nem a tescos napoleont imádja), orbán fóbiás vagyol, hiszen puszta kézzel is szívesen a szájába adnám a saját beleit.
De a focira túl sok pénz megy el (>0), és valljuk be, tehetségtelen balherékről van szó, akik annyi támogatást kapnak, amennyiből rendbe lehetne hozni az ország problémás részeit. Nincs szükség rájuk, csinálhatnának valami értelmeset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!