Fideszesek, egyetértetek a kormány azon döntésével, hogy a magyar munkavállalók támogatása helyett a filippínó, indonéz és kirgiz munkások érdekeit kell képviselni?
10: Igen, csak a munkahely kifizeti a migránsok számára a szállást, utazást. Így már csak a kaját kell megoldaniuk.
Ezzel ellentétben például aki egyedül él, annak elmegy a fizetése harmada albérletre.
12-
""""Igen, csak a munkahely kifizeti a migránsok számára a szállást, utazást""
Kikérem magamnak!!!!!
Nem vagyok mingráns! Ózdon születtem - a szüleim is Magyarországon születtek!
Budapesten dolgozom és a munkaadóm fizeti a szállást a napi egyszeri étkezést és a havi kétszeri hazautazást is téríti!!!
Nem vagyok migráns!
Amíg nem a magyaroktól veszik el a munkalehetőséget, addig nem zavar.
De pont a napokban hallottam egy ismerőstől, hogy egy nagy cég, ahol ő dolgozik, elküldenek 200 magyar dolgozót, hogy helyettük filippínókat vegyenek fel. Na vajon miért? Nem nehéz kitalálni, hogy valami "kis" jutalékot kaphatnak utánuk.
"2/17 Kinek veszi el a munkáját akit olyan munkakörbe hoznak amire hosszútávon nincs hazai jelentkező,te zseni?"
HA fontos munkakör, akkor megemelik a fizetést, ha nem fontos, akkor megszűnik a munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!