Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, egyetértetek a...

Fideszesek, egyetértetek a kormány azon döntésével, hogy a magyar munkavállalók támogatása helyett a filippínó, indonéz és kirgiz munkások érdekeit kell képviselni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Jöhetnek nyugodtan. Én támogatom a bevándorlást. Ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. Attól hogy valaki még nem fehér keresztény még attól lehet ugyan úgy egy értékes rendes ember.
2023. júl. 19. 15:59
 12/21 A kérdező kommentje:

10: Igen, csak a munkahely kifizeti a migránsok számára a szállást, utazást. Így már csak a kaját kell megoldaniuk.

Ezzel ellentétben például aki egyedül él, annak elmegy a fizetése harmada albérletre.

2023. júl. 19. 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem, a külföldi csak akkor jó a baloldalnak, ha az képzetlen, dolgozni nem akaró, segélyért sorban álló és vergődő terrorista.
2023. júl. 19. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
10: nyugaton is kapnak a bevándorlók segélyt. Nincs ezzel gond. Ez egy emberséges dolog hogy pénzt, szállást kapnak stb. De ti széljobberek ti elleneztek mindent. A ti viselkedésetek nagyon messze van európától. A társadalom elöregszik, fogy az ország lakossága. Kellenek a bevándorlók. De ti nácikák ezt nem értitek.
2023. júl. 19. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

12-

""""Igen, csak a munkahely kifizeti a migránsok számára a szállást, utazást""

Kikérem magamnak!!!!!

Nem vagyok mingráns! Ózdon születtem - a szüleim is Magyarországon születtek!

Budapesten dolgozom és a munkaadóm fizeti a szállást a napi egyszeri étkezést és a havi kétszeri hazautazást is téríti!!!

Nem vagyok migráns!

2023. júl. 19. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Tehát úgy tele van az ország munkahellyel, hogy Ózdról Pestre jársz dolgozni?
2023. júl. 19. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Amíg nem a magyaroktól veszik el a munkalehetőséget, addig nem zavar.

De pont a napokban hallottam egy ismerőstől, hogy egy nagy cég, ahol ő dolgozik, elküldenek 200 magyar dolgozót, hogy helyettük filippínókat vegyenek fel. Na vajon miért? Nem nehéz kitalálni, hogy valami "kis" jutalékot kaphatnak utánuk.

2023. júl. 21. 08:09
 18/21 bzoli79 ***** válasza:
2/17 Kinek veszi el a munkáját akit olyan munkakörbe hoznak amire hosszútávon nincs hazai jelentkező,te zseni?
2023. júl. 21. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:

"2/17 Kinek veszi el a munkáját akit olyan munkakörbe hoznak amire hosszútávon nincs hazai jelentkező,te zseni?"

HA fontos munkakör, akkor megemelik a fizetést, ha nem fontos, akkor megszűnik a munkahely.

2023. júl. 21. 19:43
 20/21 bzoli79 ***** válasza:
19/19 Minden munka fontos,a wc-s nénit sem "szüntetheted meg" mert derékig állna a szar.
2023. júl. 21. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!