Ki hogyan tekint a jövőre Magyarországon? Többi lent
Én egy 20 éves srác vagyok és mostanában sokat gondolkozom azon, hogy ha egy dolgot ki kéne emelni, ami az állam felelőssége alá tartozik és magabiztosan lehet állítani róla, hogy a jövőre tekintve biztosítva van, akkor mi lenne az?
Itt különösképpen kíváncsi vagyok fideszesek véleményére, hogy azon kívül, hogy Orbán Viktor jól vezeti az országot, tudnak-e mellette érveket felhozni és miket? Értem én, hogy vannak ilyen sallangos érvek, minthogy megvéd a migránsoktól + a melegektől, de ezen kívül mit tesz le (jelen időben!) az asztalra?
A magyar jövőről nekem A szolgálólány meséje jut az eszembe. A szélsőjobber kormány kötelezni fogja a nőket, hogy hagyják ott az egyetemeket meg a munkahelyeket, és legyenek egy-egy földesúr szexrabszolgája. A nő csak akkor fog érni valamit, ha szül. A nőknek nem nem lehet tulajdonuk, csak az, amit magukon viselnek. Kaphatnak ékszereket, de csak azért, hogyha a gazdájuk rájuk un, és kidobja őket, egy időre eltarthatják magukat belőle, aztán, ha szerencséjük van, vagy befogadja őket egy másik földesúr, vagy éhen halnak valamelyik utcasarkon.
Egyre több lesz a degenerált, súlyos fogyatékossággal élő gyerek, hála a rengeteg akkugyárnak, amiket kínai licensz alapján hoznak létre.
Új kerítések, vasfüggönyök épülnek majd, de nem a migránsáradat megakadályozására, hanem a kivándorlás megakadályozására.
Magyarország megszűnik EU-tag lenni. (Az Unió dobja ki hazánkat, de a kormány úgy fogja kommunikálni, hogy nekünk nincs szükségünk az unióra, így kiléptünk.) Ennek apropóján vissza fogják hozni a halálbüntetést, de a halálraítéltek nem köztörvényes bűnözők lesznek, hanem olyan nők, akik gondolkodni vagy tanulni mertek, esetleg kezet emeltek egy férfira, akár csak védekezésül. Olyanok is lehetnek halálraítéltek, akik becsülettel tettek szert vagyonra, de a kormánynak kell a vagyonuk.
Ezenkívül visszahozzák a testcsonkításos büntetéseket: ezeket is többnyire azokon a nőkön fogják elkövetni, akiket házasságtörőnek bélyegeznek (orrlevágás, arc savval vagy lúggal való leöntése), vagy ha pletykásnak mondják őket, akkor nyelvkivágásra ítélik őket. A házasságtörést még büntetni fogják a nők nemi szervének lúggal való leöntésével is.
A szingliséget, a gyerektelenséget nemcsak a nők, de a férfiak esetében is büntetni fogják: persze míg a férfiak megússzák szabadságvesztéssel vagy pénzbüntetéssel, addig a nőket, ha 35. életévük után nincs gyerekük, akkor nyilvánosan halálra kövezik.
Az abortusz tilos lesz, még akkor is, ha a nő belehal a szülésbe, akkor is, ha egy kislány az anya, akit megerőszakolnak: sőt, a kislány lesz a hibás, mert nem vigyázott eléggé, mert úgy viselkedett, hogy megérdemelte a sorsát. Ha viszont a gyermek súlyos fogyatékossággal születik meg (ami nem lesz ritka a jövő Magyarországában), azt a szülőknek joguk, sőt kötelességük lesz megölni.
Mindent a papok és a hadsereg fog felügyelni. A nőket természetesen az engedelmességre fogják kötelezni, mert ha nem lesznek feltétlenül engedelmesek, azért automatikusan Pokol jár, meg persze földi büntetés, lásd fentebb. Mindenkinek kötelező lesz templomba járni, de persze míg a férfiak kényelmesen ülhetnek a páholyban, a nőknek egy kis cellában kell hallgatniuk egy kagyló segítségével a prédikációt. Miközben a templomok és a stadionok ezerszám fognak épülni és ragyogni, addig az iskolák rohadni fognak, kórházak pedig, ahogy egészségügyi személyzet, egyáltalán nem lesznek. Ha valaki megbetegszik, az vagy kikúrálja magát valahogy, vagy elmegy egy kuruzslóhoz. Talán lesz orvos, de az megfizethetetlen lesz.
Azért ez már szerintem kivizsgálásra szoruló paranoia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!