Euróbevezetést akar az MNB?
11-es, pontosan így van, ahogy mondod!
Most még😂
"Ezek hosszútávú tervek, gőzerővel dolgoznak rajta, kizárt, hogy ne tudjanak róla, hiszen én is tudok"
Gondolom a lapos Földesek is pont így gondolkodnak, hogy "kizárt, hogy ne tudják, hogy a Föld lapos, hogy én is tudom".
Az alapján, amit eddig leírt, ő a gyíkemberek tervéről beszél.
De hogy-is-hívják Fény Kapitánya, aki a Szíriuszról jött - ahonnan a magyarok is - megvéd minket a gonosz gyíkemberek ellen.
Egy kis olvasnivaló😂
A készpénzt mindenképp kivezetik, csak digitális pénz lesz és ezzel erősen meglesznek nyírbálva a szabadság jogaink, bár tapsikoló birka mindig lesz.
Elhiszem, hogy sokakban ezek a dolgok kognitív disszonanciát okoznak, félnek is az új világtól, ami ránk vár. De fel a fejjel, ne féljetek😂.
Mindenki hazudik, aki ezt tagadja.
Azért nem reális, akkor is ha cikkeztek róla, mert legrosszabb esetben sem törik rád az ajtót és kutatják át a házad, hogy a készpénzt elvigyék.
Ebből adódóan ha be is vezetik ezt, akkor is max különböző intézmények, cégek között lesz ez és az átlagpolgár fizethet még jó darabig készpénzzel.
De még ha azt is mondjuk, hogy nem, akkor is a bankoknak lehetőséget kell biztosítani, hogy a pénzedet rá tedd a számlára, így a készpénz még mindig működni fog, mint fizetőeszköz átlagemberek közt, és ha valaki szeretné, akkor kártyára teszi.
"ezzel erősen meglesznek nyírbálva a szabadság jogaink"
A konteós idiótáktól pont erre akarunk bizonyítékot hozni, amit nem tettél meg.
Vagy te szabadságjogodnak érzed a fekete munkát?
18-as, 19-es, elhiszem, hogy nehéz ezt megemészteni, tudjátok, a kognitív disszonancia.... 😃.
De azért próbáljatok megbarátkozni a gondolattal. A kerék akkor is forog, ha ti nem akarjátok a seggetekből kihúzni a fejeteket😂.
Ezer linket dobhatnék, angol, magyarnyelven, de amíg a kognitív disszonancia nem oszlik el a fejetekből addig mindenki más alusapkás, meg laposföldhívő marad😂.
Tagadással védekezik néha az elme a megőrülés ellen😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!