Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyiket tartjátok valószínűbb...

Melyiket tartjátok valószínűbbnek az "állampapírban nem bízó" emberek esetében? Azt, hogy ezeknek az embereknek nincs semmi megtakarításuk, így nincs mit befektetniük, vagy valóban van megtakarításuk, de inkább nem állampapírba fektetik?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 20:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

C.

Euró és Dollárban tartjuk

2023. júl. 17. 20:32
 2/32 A kérdező kommentje:

Oké, euróban tartod, de ez gyakorlatilag semmit nem kamatozik, ha pedig igen, évi kb 2-3%-ot, nem?

Akkor már nem érti meg a 16%-os forintkamattal állampapírt használni, majd ezt átváltani dollárra/euróra?

2023. júl. 17. 20:37
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
Hány % az infláció ? 🥺😢😭😭
2023. júl. 17. 20:41
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
2023. júl. 17. 20:43
 5/32 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán mi alapján állapítják meg hogy ki bízik az állampapírban?

Mert ugye, ahogy a kérdésed is sugallja, nem csak az nem vesz állalmapírt aki nem bízik, benne, hanem az se, akinek nincs rá pénze.

Nekem van megtakarításom, nem is kevés. Több különböző formába fektettem, de állalmapír még véletlenül sincs köztük.

2023. júl. 17. 20:46
 6/32 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem félnek az emberek (az a vicc, hogy még a kormánypártiak is), hogy lenyúlja Orbán egy tollvonással a magyar állampapír befektetéseket, ahogy a magánnyugdíjakat is lenyúlta.

Ezért van az, hogy még a Fideszesek is tapsolnak a Fidesznek, de a pénzüket azért mégsem magyar állampapírba tarják, magas kamat ide vagy oda :)

2023. júl. 17. 20:48
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van megtakarításom, de nem állampapírban. Igazából egy része be sincsen fektetve, mert inkább beforgatom másba, most éppen lakás felújításba.
2023. júl. 17. 20:49
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

#6 Valljuk be nem alaptalan a félelem. Ha engem megharap egy kutya, akkor nyilván nem nyújtom neki a kezem legközelebb sem.

Eddigi tapasztalatokból kiindulva a Fidesz konkrétan soha semmilyen ígéretet nem tartott be, bármit mondott annak az ellenkezőjét tette, bármit mondott, hogy nem tesz azt megtette.

Eddig is ott húzták le az embereket, ahol tudták. Ha rajtam múlik előbb törlöm ki a seggemet a pénzemmel és húzom le a WC-n minthogy ezeknek odaadjam. Az eredmény ugyanaz lesz.

2023. júl. 17. 20:52
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha rajtam múlik előbb törlöm ki a seggemet a pénzemmel és húzom le a WC-n minthogy ezeknek odaadjam. Az eredmény ugyanaz lesz.”

Ha odaadod, legalább Lölö tudna építeni még egy Hunguest-et, meg 60🏞️ fejlődéséért is hozzájárulsz 🤣

2023. júl. 17. 20:55
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
8: a lenyúlás hülyeség, lenyúlni nem fogják, max. az azonnali visszaválthatóságot vonják vissza, de az amúgy is csak egy szívesség, mert a kötvény arról szól hivatalosan, hogy lejáratkor fizetik ki a kötvényt, kötvénynél eleve úgy kell számolni vele, hogy a futamidőig tartod
2023. júl. 17. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!