Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti emberek általáb...

A kormánypárti emberek általában jobb kedélyűek, barátságosabbak?

Figyelt kérdés

Én így tapasztalom, ha elmegyek vidékre rokonokhoz, haverokhoz általában a többség fideszes és olyan hűtőmágneseik vannak, hogy "előre megyünk, nem hátra". Legtöbben nem diplomás emberek, de nagyon kedvesek, mindig megkínálnak piával és a sütögetéseknek is nagyon kellemes hangulata van. Ezek az emberek tudnak örülni az életnek, ez azért nagy dolog.

Ezzel szemben az ellenzékiek szerintem sznobok, mindent csak kritizálnak és erősen sértődékenyek, nem lehet mondani semmilyen poént a melegekről, kövérekről, mert annyira megy ez az érzékenyítés. Közben meg ezerrel fikázzák azokat, akik szeretik a magyar focit, pedig az is egy olyan jó közösségi program, amikor közösen lehet szurkolni sörözéssel egybekötve.

2023. júl. 17. 10:51
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Az örök elégedetlenek meg gyakran állandó ellenzékiek, mindegy, ki van kormányon.
2023. júl. 17. 11:23
 12/50 anonim ***** válasza:
77%
10: nem igaz, aki ellenzékit ismerek, mind kritizálja az ellenzék színvonalát, mert ellenzéki oldalon kritizálni is szabad a saját oldalt, nem csak imádni, mint fideszéknél
2023. júl. 17. 11:24
 13/50 anonim ***** válasza:
74%

"ha elmegyek vidékre rokonokhoz, haverokhoz"

Tehát azok, akik jóban vannak veled, azok úgyis viselkednek.

Hmmm, hát micsoda meglepetés.

Nézd, hülyeségekre senki nem kíváncsi.

"Ezek az emberek tudnak örülni az életnek, ez azért nagy dolog."

És ezek az emberek nem szokták semmire vinni, és ezt pártállástól függetlenül mondom.

Ha te a trágyában üldögélve is örülsz az életnek, akkor nem teszel semmit soha egy jobb világért.

Akkor halad a világ ha az emberek nem élegednek meg a dolgokkal és mindig jobbra törekednek.

Egyébként azért mert téged vendégül látnak párszor, még nem tudsz ilyen következtetéseket levonni, mivel nem az életnek örülnek, hanem annak, hogy a rokonuk, haverjuk meglátogatja őket.

"Ezzel szemben az ellenzékiek szerintem"

"szerintem"

Szép munka. Így kell hazugságokat terjeszteni.

"mindent csak kritizálnak és erősen sértődékenyek"

Az utóbbi nem igaz, az előbbi meg kell, hogy előre juss az életben.

"nem lehet mondani semmilyen poént a melegekről, kövérekről, mert annyira megy ez az érzékenyítés"

De lehet, ahogy ezt a jólvanezígy youtube csatornán is láthatod.

Szóval itt csak simán hazudsz.

"Közben meg ezerrel fikázzák azokat, akik szeretik a magyar focit, pedig az is egy olyan jó közösségi program, amikor közösen lehet szurkolni sörözéssel egybekötve."

Ez szintén simán hazugság. Az szólják le, hogy a fociban égettünk el milliárdokat eredmény nélkül.

Egyébként más sportok esetén is lehet közösen szurkolni, ott mégsem lett elégetni több 100 milliárd.

2023. júl. 17. 11:25
 14/50 anonim ***** válasza:
17%
A jólvaneztígy csatornát feljelentéssel fenyegette az egyik woke csaj, mert szerinte gyűlöletkeltőek. :D
2023. júl. 17. 11:28
 15/50 anonim ***** válasza:
81%

#12: hát ez az, én is kritizálom az ellenzéket is, itt is, és meg is kapom hogy fidesz bérenc vagyok. :-D

Az a baj, hogy az egyik oldal szétlop mindent, a másik csak a tökét vakarja közben.

2023. júl. 17. 11:29
 16/50 anonim ***** válasza:
84%
Hát a nereseknek tuti jobb a kedve! tele lóvéval
2023. júl. 17. 11:30
 17/50 anonim ***** válasza:
78%
#14 - mindenhol vannak hülyék, ez semmit nem bizonyít
2023. júl. 17. 11:32
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ezt én is mondtam már a másik oldal idiótáival kapcsolatban és le lettem fideszbérencezve érte. :D
2023. júl. 17. 11:34
 19/50 anonim ***** válasza:
28%

#18 Látod, látod! Mindig ez van. Ha valami negatív a fideszre nézve még ha tényleg csak egyedi eset is, akkor az általánosságban igazolja, hogy a fidesz róóósz.

Ha valami negatív az ellenzékre nézve, még ha gyakori, ismétlődő is vagy sok hasonló történik, az mindig csakis egyedi eset lehetséges és semmi köze ahhoz, hogy milyen lenne az ellenzéki politikai oldalt, vagy történés, meg csak olyan kivétel ami amúgy erősíti a szabályt, hogy amit az ellenzék csinál/mond az jóóó.

A harmadik alaptörvény, hogy ha te nem így látod akkor fideszbérenc vagy és pont.

2023. júl. 17. 11:40
 20/50 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy elnézem a f-szpajtások kommentszekciót, a fidesz-retardok minimum ugyanolyan frusztráltak, mint az ellenzékiek.
2023. júl. 17. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!