Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a jobbik...

Mi a véleményed a jobbik politikájáról?

Figyelt kérdés
Mert már a parlamentben is bent van, illetve önkormányzati szinten.
2010. okt. 13. 21:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
9%
Mint ahogy az egyik oldalon olvastam, t.i: "valahogy majd átvészeli a Jobbik ezt a 3.5 évet". Puszipajtások ők a Fidesszel,a nyilvánosság előtt meg megy az acsarkodás.
2010. okt. 17. 12:26
 32/35 anonim ***** válasza:
24%

"3; Pusztán józan ésszel: Már minden párt volt kormányon (LMP kivételével, de nem is hiányzik) a jobbiknak is járna egy esély én úgy gondolom. Ha sz@arul dolgoznak, akkor repülnek. kb így. De egy esély akkor is járna szerintem."

Járna egy esély??? Nem vagy te normális, nehogy már azért kerüljön kormányra mert szegénynek még nem volt lehetősége...:) Egy nagy lófa...!!! Ez a párt elfog tűnni a fr@ncba. Talán a következő parlamentbe még befog jutni de utána fel is út le is út. És ez így is lesz jó!!!!

2011. máj. 21. 16:17
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

A Jobbik teszi, amit ellenzékben megtehet. Csak ez ellenzékben nem sok. Legfeljebb annyi, hogy a programja alapján bírálja a fidesz látszat intézkedéseit.

Csak az a baj, hogy a fidesz a kiherélt, semmirevaló intézkedéseivel lejáratja a Jobbik eredeti programját.

Igy lesz a fidesz által privatizációs szerződések ("20 millióért alumínium ipart vegyenek") felülvizsgálatából semmi, a bankok különadójából korlátlan lakosságra áthárítás, munkahely teremtésből munkanélküli teremtés, gyerekvállalás támogatása helyett a tehetősek gyerekvállalásának premizálása, igazságos közteherviselés helyett egykulcsos jövedelemadó, és még sorolhatnám.

2011. máj. 22. 00:32
 34/35 htr ***** válasza:
szerintem az ide kommentelők 3/4-e semmit nem tud a jobbikról csak egyszerűen fél. én sem vagyok jobbikos se nacionalista. kíváncsi lennék a jobbikra hogy mit alkotnának ha esetleg legközelebb ők állítanának kormányt.
2011. máj. 22. 10:59
 35/35 A kérdező kommentje:
Az LMP, de már az MSZP se tehet semmit. (mondjuk nekik volt pár évük arra, hogy megmutassák mit alkotnak.) A Fideszen múlik minden, hisz 2/3-os egyeduralma van!
2011. máj. 22. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!