Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a jobbik...

Mi a véleményed a jobbik politikájáról?

Figyelt kérdés
Mert már a parlamentben is bent van, illetve önkormányzati szinten.
2010. okt. 13. 21:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%

Jajj de fenn vagytok akadva ezen a rovásíráson öcsém!

És azzal sem értetek egyet, hogy:

-a börtönben az elítéltek dolgozzanak??

-a pártállam régi vezetőinek a luxus nyugdíját le csökkenteni és a maradékot szét osztani a nyugdíjasok között?

-a földjeink nem adhatók el külföldieknek?

-a szemétláda cigány bűnözőket vissza szorítani, hogy ne nyírják ki a magyar népet??(és még mielőtt le ugatnátok, hogy csak a cigányok, természetesen annak a magyarnak is aki bűncselekményt követ el)

-a képviselők vissza hívhatósága??

-politikus bűnözőknek kétszeres büntetés??

-multikat meg adóztatni?

és még sorolhatnám!

Emberek a komolyabb dolgokkal foglalkozzatok már, ne egy rovásíráson akadjatok fenn!!!!

Ti csak a médiából fikázzátok őket, a sok lejárató kampány alapján ítélkeztek, de én rengetek rendezvényükön voltam, és hallottam őket. Nem a hazugságokra hallgattam amit a f.szom rtl-klub meg tv2 pofázott!

Ha annyit nem tesztek meg, hogy el menjetek és meg hallgassátok őket, akkor K.U.S.S!!!!

Éljen a Jobbik!!

2010. okt. 14. 18:55
 22/35 anonim ***** válasza:
55%

ja és még annyit, előző vagyok!! A csendőrökre is igenis szükség van, mert a 14 éves kis takony ne fetrengjen éjszaka részegen egy árokban!!!!!!!!!

22/L

2010. okt. 14. 18:56
 23/35 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, kérdező, nagyon igazságtalan vagy ám.

Hogy írhatsz ilyet: "Vegyük például az én lakhelyemet, mikor független volt a polgármester még pluszba voltunk, mióta (ZS)Ideszes, laza 124millió tartozás lett 4év alatt."

A független polgármester 4 évét nem lehet összehasonlítani az elmúlt négy évvel, mert tudod volt ebben az országban egy Lamperth Mónika nevű önkormányzati miniszter (aki célzottan a fideszes önkormányzatoktól vont el forrásokat) meg egy Gyurcsány Ferenc nevű miniszterelnök, aki százmilliárdokat vont ki 2006-ban az önkormányzati működés finanszírozásából, miközben semmivel sem csökkentették az önkormányzatok feladatait. Halkan mondom, talán ebben (is) kellene keresni a különbség okát.

2010. okt. 14. 18:57
 24/35 anonim ***** válasza:

ma 18:55 Jórészt egyetértek, csak az a baj, hogy nem sikerült SEMMIT keresztülvinniük a Parlamentben.

Valahogy még az MDF-nél is jobb politikai marketingesek dolgoztak mint náluk. Bedobták a haláladó témát, kampányoltak vele plakátokon, a csapból is ezt folyatták akárhányszor csak médianyilvánossághoz jutottak, csináltak jópár sajtótalálkozót, médiahacket és ráirányították a figyelmet a témára, míg végül a kormány is beállt a javaslat mögé, mert növelni akarta a népszerűségét.

Azt nem mondom, hogy a nem voltak médiahackjeik, de azok olyan szimbolikus dolgokról szóltak, mint a gárdaegyenruha és nem olyan pragmatikus kérdésekről, mint amilyen politikusbűnözés megfékezése lenne.

2010. okt. 14. 19:06
 25/35 A kérdező kommentje:
Azt se feledjük, hogy a korrupció is igen kemény volt 1998-2002 között. Ezután jött egy független polgármester, (nem volt tartozás, mert rendezte) de 2006-tól jött egy Fideszes és odavágott jópár tíz millát mínuszba. A másik: Most hogy mennyit vonnak el az önkormányzattól lényegtelen. Korrupció akkor is van. Most ha azt mondja valaki, hogy na adok a falunak 10milliót, pedig 25járna mert megszorítás van. A polgármester elveri azt a 10millát akkor minden ok? Meg nem kellene egymásra mutogatni, a fidesz is lop, csak nem nyakig van a sz@rban, mint az MSZP.
2010. okt. 14. 19:08
 26/35 A kérdező kommentje:
Rovásírás felesleges? Egyébként nem nyelv, hanem írás! (RovásÍRÁS!!!!!!!!) De még ez sem esett le :-S
2010. okt. 14. 19:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Na igen, ígérgetni az egy dolog, megvalósítani meg egy másik. Higgyétek el, én is össze tudnék állítani egy párszáz oldalas dokumentumot, ami tele lenne az ország és a magyar társadalom elméleti helyreállításával. Ingyen sör mindenkinek - szól a Kétfarkú Kutya Párt egyik szlogenje is. Megvalósítani viszont már annál kevesebbet tudnak, tudnának. Vagy a választók olyan buták, hogy ha én azt mondom, hogy ha rám szavaztok, akkor mindenkinek megduplázom az addigi fizetését; akkor én nyernék?
2010. okt. 14. 19:12
 28/35 A kérdező kommentje:

1; Egy kétharmados pártra hogy a francba tudná az akaratát rákényszeríteni egy 16-17%-os párt?

2; Kb fél év telt el az országos választás óta, ne várjunk csodákat.

3; Pusztán józan ésszel: Már minden párt volt kormányon (LMP kivételével, de nem is hiányzik) a jobbiknak is járna egy esély én úgy gondolom. Ha sz@arul dolgoznak, akkor repülnek. kb így. De egy esély akkor is járna szerintem.

2010. okt. 14. 19:14
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

18:55 vagyok!

http://www.youtube.com/watch?v=hB8l5zfCF8Q&p=1D607FC96C97F70..

ajánlom figyelmetekbe, ÉN ott voltam, hallottam őket, és ez csak a töredéke!!!

Tennének ők, ha a Zsidesz nem lenne teljhatalmon! Erre a nyakamat tenném!

2010. okt. 14. 19:17
 30/35 anonim ***** válasza:
51%

19:14

"Egy kétharmados pártra hogy a francba tudná az akaratát rákényszeríteni egy 16-17%-os párt?"

Ezt az egyik szomszéd topikban lévő hittársaiddal beszéld meg, akik szerint igazából a jobbik kormányozza az országot, mert a fidesz az összes ötletét tőlük veszi :))))

Most akkor melyik jobbikidióta irányzat hazudik, és melyik mond igazat? :))))

2010. okt. 14. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!