A Mi Hazánk miért nem tüntet a magyarbunozes ellen?
Mert ebből a gyilkosságból nehezebb politikai propagandát gyártani, habár nem lehetetlen.
Most egyelőre csak a sokkfaktor az esti hírekben a feldarabolta, baltával lefejezte és az élve megfőzte mellett.
Azért, mert a cigánybűnözés egy életforma.. Nem azonos a családon belüli erőszakkal.
Ahol dolgozó embereket terrorizálnak a cigányok, azt ne mosd már össze ezzel...
A liberális agymenéseddel nem érsz el semmit..
Miért tüntetne, mikor nem ez a profilja?
Hadházy miért nem tüntet ellene?
"Egy hófehér magyar (Turk Róbert Dániel) megölt egy fiatal lányt."
Hát ez azért elég messze áll a hófehértől:
Hogyne már. Adjunk nekik vele létjogosultságot.
Amúgy többen voltak a Budapest Pride-on mint a teljes szavazóbázisuk
Senki nem mondta hogy kizárólag cigányok követnek el bűnt, de azért az arányokat vegyük már figyelembe. A cigányság még mindig csak töredéke a teljes lakosságnak, ennek ellenére a börtönökben minden 2. elítélt cigány származású. Ez azért valamelyest jelzés értékű... Továbbá egyes bűncselekmények tipikusan a cigányságra jellemzők. A lincseléses esetekben szinte kivétel nélkül cigányok az elkövetők, a no-go zónák is kivétel nélkül cigánynegyedekben alakulnak ki, milyen érdekes egybeesés. Értem én hogy a szegénységnek valamilyen módon következménye a bűnözés, de ez nem magyarázza hogy az ő esetükben miért jellemző minden egyes mozdulatukra a komoly erőszak.
Valaki említette előttem a korrupciót, ami inkább a magyarokra jellemző mint se ma cigányságra. A korrupció és a politikusbűnözés ellen ugyanúgy tüntet a Mi Hazánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!