A ferencvárosi pad biztos, hogy nem fog egy darabig elkorhadni?
20
Aha, ilyenkor egyből hetero. Már nem csak személyeskedsz és piszkálsz másokat, de hazudozol is? Hát ilyenek vagytok ti? Ezt a hányás viselkedést otthonról hoztad, vagy az LMBTQ tolta beléd?
21
Tényleg nem tudja akkor feldolgozni az agyad, hogy nem csak két oldal létezik, de durva. XDD
Ez mondjuk általános magyar sötétség, aki nem Mi Hazánk/Fidesz supporter, az tuti Gyurcsányista meleg, gratulálok. Pont annyi eszed van, mint az "abberáltaknak" akik ellen felakarsz lépni, nem kacagtató az irónia szerinted? XD
22
Butább ennél nem is lehetnél. Aki nem a te oldaladon áll, az meg csak mi hazánkos/fideszes lehet? És akkor te kéred számon az általánosítást amikor te is ezt csinálod? Hogy lehetsz ennyire szerencsétlen?
"Aki nem a te oldaladon áll, az meg csak mi hazánkos/fideszes lehet? És akkor te kéred számon az általánosítást amikor te is ezt csinálod?"
Nem írtam olyan sokat, hogy ellehessen benne veszni, de neked ezek szerint mégis sikerült. Vagy eleve a fröcsögés a cél, vagy a nagy melegben tropára ment a két agysejtedből az egyik. Sajnos fogyatékosok kezelésére nincs diplomám, ne haragudj.
24
Ennyi? Ezek vagytok ti 2023-ban? Kötekedő, személyeskedő hisztipicsák? Nem a Pride a probléma, hanem az, hogy ilyen emberi roncsokat is maguk közé engednek. Na pá aranyom.
25
Továbbra se vagyok meleg. A felmenőid között nézz esetleg szét, ha látens homikat keresel, aki ilyen kis komplexusos két dimenziós boomernek nevelt. Vagy a tükörben, ki tudja. Na pá öregem! :D
26
Muris volt téged olvasni. Lejárattad magad. Szerintem is engedd el most már, ahogy a 25-ös is írja.
27
Majd a falu végi kocsmában nevettek rajta egy jót koma, egészségetekre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!