A ferencvárosi pad biztos, hogy nem fog egy darabig elkorhadni?
11
Te nagy és okos toleránska, világosíts fel, hogy miért nem maradhatott az a tetves pad szimplán barna?
14
Esetleg méltóztatnál a kérdésre válaszolni, te nagy és okos világ toleránsa :)
Nem engem kérdeztél komplexus kapitány, én csak nevetni jöttem. :D
Miért NE lehetne szivárvány színű? :D Azon kívül, hogy ilyen tetveknek habzik miatta a szája? :)
16
Onnan tudom, hogy szétbaxx téged az ideg, hogy átváltasz személyeskedésbe :)
"Te nagy és okos toleránska, világosíts fel, hogy miért nem maradhatott az a tetves pad szimplán barna?"
Egy tükröt javasolnék ebben az esetben. :DDDDDD
18
Hát te sem az elfogadást erősíted ezzel a tapló stílussal. Van olyan homár akinek egyáltalán így kellesz? De engem is érdekel, mit értetek el azzal a gagyi paddal, hogy lekentétek szivárványosra? Ennyi erővel le is lehetne okádni, hiszen az is sokszínű. És az állaga is olyan, mint ti.
19
Én hetero vagyok, papa. Tudom, nehéz ezt az infót feldolgozni, mert hozzátok képest a százas szög integrált áramkör. :D Elmondom mi a különbség köztünk: közel két méter magas vagyok, 5 éves korom óta sportolok aktívan, mindig egészséges kapcsolatom volt a nőkkel és pénzem is van. Így nincs hatszáz komplexusom, amit azzal kéne levezetnem, hogy a melegekre meg a szivárványra okádom az epét. :D További kellemes vergődéses okádást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!