A Mi Hazànkosok mièrt gyűlölködnek folyamatosan?
A Mi Hazánk több olyan problémát kimond és megpróbál kezelni, ami tabunak számít. Mindezt teljesen gyűlöletmentesen teszi, de akiket már az zavar, hogy a probléma ki van mondva, és keresik a megoldást a kezelésére, az valószínűleg gyűlölettel a szívébe fordul a Mi Hazánk felé.
Természetese ez a gyűlölettel teli kommunikáció nem vezet megoldásra és a közösség tagjai könnyen azonon bánásmódban részesítik.
"A Mi Hazánk több olyan problémát kimond és megpróbál kezelni, ami tabunak számít"
Tudsz példát mondani? Én olvastam a programjukat és kb. 2 hetente egyszer szembe jön egy-egy videójuk és semmi ilyesmit nem láttam.
Még ha el is fogadom a probléma felvetést - sokszor az is elég vitatható -, akkor sem láttam még valós megoldást a részükről.
"Mindezt teljesen gyűlöletmentesen teszi"
Hitler is pont "így" tette papíron.
"A Mi Hazánk több olyan problémát kimond és megpróbál kezelni, ami tabunak számít. Mindezt teljesen gyűlöletmentesen teszi"
Ja, a sok régi karlengetős neonáci aki pozíciót kapott a MHM-ban, pont a gyűlöletmentességről híresek.
Cigányság kérdése.
Problémát nem kell bemutatni, mégis tabuként van kezelve.
Bemutatják a problémát, és megoldásokat is mondanak.
"Cigányság kérdése.
Problémát nem kell bemutatni, mégis tabuként van kezelve."
Csak az nem cigányság valójában, hanem szegénységi kérdés. Pont erről beszéltem, amikor minimum vitathatónak neveztem, mivel sok esetben ez simán pénz kérdése és magyarokra is igaz, hogy előjön a probléma.
"Bemutatják a problémát, és megoldásokat is mondanak."
A "megoldások" pedig bizonyítottan nem működnek.
Ne tegyünk úgy, mintha tudományos munkák ne léteznének. A leszakadó kisebbségek, szegregáció stb. kérdéskör egy már jó ideje kutatott terület és a mihazánk azt javasolja "megoldásnak", amire mindenk utatás azt mondja, hogy csak ront a helyzeten.
Az nem megoldás, ha kitalálsz egy problémát és mondasz rá valamit. Ettől még nem fog automatikusan megoldódni.
Szóval, akkor megpróbálom újra. Tudsz olyan példát, amire megoldást nyújtanak úgy, hogy az ténylegesen megoldást is jelent, pl. erre van egy kutatás is, ami ezt igazolja? Vagy csak olyan megoldásuk van, ami a helyzeten bizonyítottan rontana?
"A Mi Hazánk több olyan problémát kimond és megpróbál kezelni, ami tabunak számít. Mindezt teljesen gyűlöletmentesen teszi,"
Ez nem teljesen igaz.
Ige kimondanak tabu problémákat, de ezeket egyáltalán nem gyülölet mentesen teszik, és egyáltalán nincsenek jó meg oldásaik rá.
"Bemutatják a problémát, és megoldásokat is mondanak."
igen, tudjuk milyen megoldást szeretnének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!