Lehessek jogosult férfiként egy nőknek járó nyugdíjra, ha bemondom, hogy nőnek érzem magam?
de, meg kell adnia
mivel betiltották a jogi nem és névváltoztatást, így a jelenlegi helyzet szerint egy transznemű férfi (aki még a tiltás előtt nem tudta átíratni a nevét és nemét az okmányokon) egész életében nőként lesz nyilvántartva mindenhol, az okmányaiban, a lakcím nyilvántartóban, az anyakönyvi hivatal adatbázisában és igen, a nyugdíjfolyósítónál is.
teszem azt, van Béla aki transznemű férfi, akit születésekor Barbara néven anyakönyveztek nőként, Béla beszerezte a szükséges szakvéleményeket, hormonterápiát csinál, műtétei is megvannak, csak a nevét és nemét nem tudta átíratni, de minden tekintetben férfi, kinézetre, viselkedésre stb., egész életében nőként tartják nyilván így 40 év munkaviszony után ő el mehet nyugdíjba, mivel a kormány megtiltotta Bélának hogy saját boldogsága érdekében nevet és nevet változtasson, ezért a kormány álláspontja szerint Béla nőként dolgozott 40 évet.
Niki
folyt. köv.
Az a törv. módosítás amit most nyújtottak be kizárólag azokat a transz nőket korlátozza akik még meg tudták változtatni a nevet és a nemet az okmányaikon, azoknak a transz férfiaknak akik ezt nem tudták megtenni azoknak meg ugyanúgy biztosítja a "nők 40" korkedvezményes nyugdíjat az előzőekben általam leírtak alapján.
Ha te, a kormány és a hozzád hasonló gyűlölködők minden transz kiakarnak zárni a korkedvezményes nyugdíjból akkor bizony a mostani törv. módosítás mellett vissza kell állítani a jogi nem- és névváltoztatást.
Erre nem gondoltál? A kormány, Selmeczi Gabika, Semlyénke ezt nem gondolta végig? Nekem elég volt hozzá annyi, hogy a reggeli kávém alatt átpörgettem a híreket és egyből kibukott hogy ezzel a kormány lényegében úgy akar pofont adni a transzoknak hogy közben belefut egy tasliba.
Egyébként miért van az hogy amikor a transzokat vegzáljátok, akkor szinte kizárólag csak a transz nők vannak a célkeresztben? Egyszer kikosarazott titeket egy transz nő és ez a bosszú?
Niki
@15
Ahhoz eloszor tisztesseges kereszteny orszagnak kellene lennunk. Ez logikailag elofeltetele annak, hogy tisztesseges kereszteny orszag maradhassunk.
18. Nem ítélkeztem, tényeket közöltem.
És nem mi vagyunk azok, akik 0-24 az elfogadást hirdetjük, mégsem fogadjuk el a tisztességes keresztényeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!