Ez nem elfogadhatatlan???
17 éves vagyok, és elkezdtem a politikába kutakodni. Ma néztem utánna
néztem ennek az őszödi beszédnek, és a 2006. okt 26.-ai eseményeknek.
Ezt a Gyurcsányt miért nem zárták be még börtönbe????
Szívesebben az életet is tönkre tenném míg a legmélyebb pontra nem süllyed.
Hogy támogathatja még valaki ezt az ellenzéket????????????
Nem vagy 17 éves, a kérdés egyértelműen trollkodás!
Azért nincsenek ma ilyen tüntetések, mert akik felgyújtottak autókat, tankot raboltak, térkövet szedtek fel és dobálták a rendőröket életveszélyes sérülést kockáztatva, azok főnökei a mai kormány és a mi hazánk.
orbán-vona-toroczkai csinálta meg a cirkuszt a városban az akkori magyar gárda kopasz osztagaival.
Az öszödi beszéd ha valaki meghallgatja, semmi extra. Kb olyan, mint amikor a 17 éves meséli a haverjainak, aki először szexelt, hogy úgy megdugta a csajt alig bírt lábra állni.
Mind a kettő egy zárt társaság elött elmondott túlzó beszéd, mondhatni vicc, aminek ugye mint tudjuk mindig van valóságalapja.
Manapság 1 nap többet hazudnak a közmédiában, mint akkor 2 év alatt.
A lopás mértéke úgy 100X nőtt.
A demokrácia meg elég jól közeledett észak kórea felé.
Ha gyurcsány maradt volna a mai napig vagy bajnai, itt ma 15% alatti lenne az infláció, sokkal jobb egészségügy és oktatás lenne, jobb úthálózat, demokrácia, lakáshoz jutás is nagyságrenddel lenne könnyebb.
Ez nem azt jelenti, hogy ők annyival jobbak, hanem hogy a fidesz annyira szar, hogy nem nehéz náluk eredményesebbnek lenni. Lehet lopni, egy tepsi sütiből kiveszel egy szeletet nem szólnak, de amikor kiveszel egy szeletet, átadod a tulajnak és viszed a maradék tepsit, na az már durva.
21es fején találta a szöget!
Anno sokkal egyszerűbb volt az élet az átlagembereknek.
Még a nagy gazdasági válság idején sem volt árstopp meg ilyen sz*arok..
Igaz a rezsi az feljebb ment egy időre de azt már láthatjuk, hogy nem lehet ezt a rezsitámogatást húzni amit Orbánék csinálnak.
Amúgy is f@xság mert abból az adóból lesz olcsóbb a rezsi amit lehúzás rólunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!