Ez nem elfogadhatatlan???
17 éves vagyok, és elkezdtem a politikába kutakodni. Ma néztem utánna
néztem ennek az őszödi beszédnek, és a 2006. okt 26.-ai eseményeknek.
Ezt a Gyurcsányt miért nem zárták be még börtönbe????
Szívesebben az életet is tönkre tenném míg a legmélyebb pontra nem süllyed.
Hogy támogathatja még valaki ezt az ellenzéket????????????
11. És ha trollkodás lenne akkor miért lenne kevésbé igaz az egész? Felvételek vannak a 2006.-os eseményekről, és ennek a Gyurcsánynak még képe van a politikában lenni a kis bábjaival. Talán ha te is megértenéd az egészet, akkor te is éreznéd azt az aggressziot amit én is. Emberek sérültek meg mert felszólaltak az országukért.
Akár tökéletes a fidesz, akár nem, nagyon szerencsések vagyunk hogy az ellenzék nincs hatalomban.
Ha a fidesz annyira gonosz párt akkor hol vannak a 2006.-hoz hasonló durva tüntetések???? A mostani tüntetések 99%-a is csak egy kis elégedetlen tömeg miközben táblákat lebegtetnek a kezükben.
1 bűnös és alkalmatlan a fidesz hogy elítélje
2 ártatlan és csak mocskolódnak
Mindegy melyik igaz a fidesz balfékségét igazolja csak egy nagy rakat hazugsággal.
Tehát te 17 évesen jobban tudod akkor xarabbul éltek az emberek? :D Ez jó vicc, na nézz csak utána fele ennyi volt az adó, fele ilyen hosszú a kórházi várólista, negyed ennyi az államadósság.
De te jobban tudod mert a propaganda.hun olvasstad :D
"Egyszer egy Nógrádi nevű fazon pl. ki akart teregetni mindent az olajszőkítésről. Egy héttel később halott volt."
De aztán megtalálták a hulláját egy kútban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!