Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne az ALÁBBIAK KÖZÜL a...

D-Mano kérdése:

Ki lenne az ALÁBBIAK KÖZÜL a legjobb következő miniszterelnöke Magyarországnak?

Figyelt kérdés
Most csak a 2026-ban valóban esélyes jelölteket neveztem meg a szavazásban.

2023. júl. 12. 19:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

Én végre egy tisztességes EMBERT szeretnék már végre az ország élére!!!

Ez a megnevezett 3 mind hulladék!

2023. júl. 12. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Toroczkai [tóth] ?

Az Isten mentse meg az ilyenektől az országot !

2023. júl. 13. 21:49
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
A Konteós Toroczkai? Már csak az hiányozna..
2023. júl. 14. 00:33
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

15.

DEHÁT ZiGányOk!!!

Nem érted hogy zigámyok??

Meg mel3gek is! Meleg zigányok oltanak be ukrán vakcinával!!!!!

2023. júl. 14. 00:43
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Na jó de viccet félretéve, a zigány témában még egyébként el is ismerem hogy van igazság, és tényleg szomorú hogy Torón kívül még látszatból sem nyúl hozzá senki.

De attól hogy ebben az egy dologban tényleg van valami, nem tudom jobb opciónak látni a kígyózó kígyós bácsinál meg a felcsúti döbröginél azt a fazont akinek kb a teljes kommunikációja a "zigányok" és a "mi itten nem szeretjük az ilyen nemnormális dolgokat itten" köré épül.

Még talán értelmes alternatívát is látnék benne ha ebből a 3ból egyedüliként államférfiként viselkedne aki az egész népét képviseli (nem csak a szavazóit), nem pedig kocsmaördögként aki a bratyikkal kitalálta hogy jól megmondják.

De ezzel amit most csinál a nagy 3.utas Torót sem látom semmivel különbnek a másik kettőnél.

2023. júl. 14. 01:02
 16/24 A kérdező kommentje:

Toroczkai politikája ennél azért sokkal több. Csak nem elég hozzá a mainstream médiát követni. Kövesd a párt youtube csatornáját, és akkor meglátod.

2023. júl. 14. 01:52
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
18 - Ki az a barom, aki egy elmeháborodott horda csatornáját követi???
2023. júl. 14. 02:01
 18/24 anonim ***** válasza:
51%

Toroczkai nem lenne olyan rossz. Határozott álláspontot képvisel szinte mindennel kapcsolatban, amiket kimondd már úgy gondolta évekkel ezelőtt is. Nem olyan, mint a napraforgó. Szerintem tényleg a magyarok érdekeit nézi. Talán el tudná érni a mezőgazdaság fellendülését is, illetve hogy végre kilépjünk ebből a zsarnok e.u-ból.

Ami viszont nem teszik nekem ez a nagy cigányok elleni uszítás. Szegregációt akarnak, bérrabtartást, meg minden újév során kifotóznak egy cigány lányt a gyermekével és kiírják, hogy tessék itt van még egy és hamarosan elfogyunk. Nekem ez nem tetszik. Ahogy az sem, hogy a rendőrségen kívül vannak ilyen önjelölt emberek, akik magukra húznak egy fekete maskarát és játsszák a menőt. Például a MÖM meg a betyársereg.

Értem a problémát, el kell menni Ózdra meg végig lehet menni este Miskolcon lehetne még helyeket említeni. Ez nem jó, csak ennek a felszámolását nem erőszakkal meg házak ledózerolásával kellene megoldani. Ha gondjuk van az általános közbiztonsággal, meg a bűnözési tételekkel akkor Viktorral kell harcolni, hogy írják át a büntető törvénykönyvet.. ha kályhánál probálnák megoldani a problémát akkor nem kellene betyársereg. Például verekedés, utcai erőszakos támadás, alaphangon 8 év fegyház, és nincs vádemelés elhalasztás, súlyos testi sertés 10 év, lopás 8 év, és egyből kimenne a köztudatból ez a sok Kemal Spártai harcos..

De ők nem a kalyhánál akarnak rendet rakni, hanem szimpla civil embereket felruháznak hatalommal, csak mert felvettek egy fekete mezt és ezzel is elmélyítik az ellentéteket cigány és magyar között. A nevük is Mi Hazánk, tehát ők nem akarnak mást befogadni ebbe a körbe, akkor hogyan várják el az integrációt. Pedig amúgy ha a teljes magyar nemzet javát akarnák akkor nagyon jó kis párt lenne.

2023. júl. 15. 00:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

“el tudná érni a mezőgazdaság fellendülését is, illetve hogy végre kilépjünk ebből a zsarnok e.u-ból”

Minden olyan kelet-európai ország amelyik kimaradt az eu-bol, az látványosan lemaradt. Ld. Szerbia, Bosznia. Az, hogy nálunk az Eu-s pénzek rosszul hasznosulnak, az nem az EU hibája, hanem a magyar vezetőké.

2023. júl. 15. 01:02
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Magyarországot csak egy balközép, euroatlantista kormány képes megmenteni,nem a széljobber csőcselék.
2023. júl. 15. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!