Ha Magyarország a legjobb hely Európában, mintahogyan miniszterelnök úr is állítja, akkor miért nem vándorolnak ide tömegével az emberek nyugatról?
Talán mert hazudik a miniszterelnök úr.
Egyébként nemhogy nem jönnek ide, de a magyarok mennek el. 2010. óta több százezer dolgozó (=adófizető) fiatal ment el innen.
Ránéznek a bérekre és elhányják magukat. Én aki már ledolgoztam 2 évet Ausztriában, visszanézve a magyar bérekre, nagyon valószínű, hogy soha a büdös életben nem fogok többé munkát vállalni Magyarországon. Egyszerűen nem bírnám elviselni, hogy harmad, negyed annyi pénzt kapjak ugyanazért a munkáért. Pedig én csak 2 éve élek a jólétben.
Aki eleve a jólétbe született, ahhoz van hozzászokva, azt képzelheted mennyire mennyire vonzza a nyomor. Te szívesen költöznél Venezuelába, Jemenbe, Sierra Leone-be? Feltételezem nem, mert azok még Magyarországnál is szarabb helyek.
Az meg amit Orbán mondott, hogy Mo. a legjobb ország az Európában még ő is viccnek szánta. Amikor gazdaságilag már Bulgária is szexualizál minket hátulról, pl. a vásárlóerő már ott is magasabb, cinkes.
1. Nem mondta ezt.
2. Települnek ide bőven Nyugatról.
Nyugaton többnyire annyit tudnak Magyarországról, hogy valami Viktor vezeti, aki diktatúrát épít ki, és Ázsiai diktátorokkal, meg Oroszokkal barátkozik.
Szerinted hány embernek jön meg a kedve ideköltözni ezek hallatán?
Német multik pl. bőven jönnek.
1.) Fillérekért vehető meg a magyar munkaerő.
2.) Orbiék sikeresen szétvertek minden szakszervezet hogy ez így is maradjon.
3.) Jobb ide hozni ezeket az összeszerelő egységeket, mint a harmadik világba, mert így a cégek részesülhetnek az EU-s kedvezményekből is.
Dehogy települ ide bárki, ez egy lázálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!