A baloldal elvenné a CSOK-ot, jó kis kampány?
Mint anno a rezsicsökkentés..
Ha kevesen vették már igénybe a CSOK-ot akkor végkép rossz narratíva megszüntetni.. Ja bocsánat, megmarad falun meg külterületen.. tipikusan olyan helyeken ahová a gyerekes családok töredéke vágyakozik..
Tudom, hogy ennek sok itt lévő örül, de ez csak egy újabb indok lesz a fiataloknak, hogy ne itt tervezzék a jövőjüket.
Nem lesz mit elvenni most vezetik ki folyamatosan.
A rezsi csökkentés egy hibás döntés volt. Szüleimnél cseréltünk kondenzációs kazánra 40% megtakarítást hozott. Ha a rezsi csökkentésre fordított pénzt gázkazán modernizációjára, szigetelésére fordítottak volna, akkor a piaci ár sem lenne gond.
Sajnos ezzel tudtál csak a fideszes nyájat etetni.
Nem tudom mik a csok feltételei meg hátulütői, viszont mindenképp kell valami segítség a fiataloknak, hogy saját otthont tudjanak teremteni.
Inkább a baloldal ennek kidolgozásával foglalkozzon, de csak azzal tudnak, hogy fideszes dolgokon lovagolnak, alternatíva meg nincs.
Nem ingyen lakás kell!
Így semmi motiváció nem maradna a munkára, mert úgyis jön az ingyen lóvé.
Olyan lehetőség kell, amivel egy sima dolgozó ember is tud élni könnyen, és azt látja, hogy van értelme a munkának!
Nem tagadom, butthurt vagyok, mert vettünk két éve egy lakást, nem vettük fel a csokot, mert csak egy gyerek volt akkor és gondoltam ha netán lenne kettő majd felvesszük egy nagyobb lakásba költözve. Tényleg nem gondoltam H a fidesz megszünteti ezt a "zászlóshajóját".
És igen, sok szempontból rossz a csok, de valami kell, mert jelenleg sokaknak csak drága albérlet vagy külföld marad családalapításhoz. Egy kiszámítható, megfizethető bérlakásprogram segíthet pl.
Külföldön is albérletben élnek az emberek, amiknek néhol rettenet az ára.
Gyerekkel még nehezebb.
Az én fizetésem is albérletre megy el kb, pedig elég gáz környéken lakom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!