Nem érzitek úgy, hogy a magyar társadalom egy igen jelentős részének túl nagyok az igényei?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettem az egyik barátommal. Szóba került a tanárok kapcsán belengetett 800.000 ft-os fizetés. Egyikünk se hisz benne, de nem is ez a lényeg. Mondtam ennyiért szívesen dolgoznék. Erre azt mondja akkor is ha bruttó? Mert akkor már szerinte nem olyan jó. Tényleg ott tartunk, hogy a több mint félmilliós nettó sem elég? Tényleg csak akkor elégedett a magyar, ha évente ötször a Seychelle-szigeteken nyaralhat? Semmi sem elég?2023. júl. 11. 22:19
11/22 anonim válasza:
" Szóba került a tanárok kapcsán belengetett 800.000 ft-os fizetés. Egyikünk se hisz benne, de nem is ez a lényeg. Mondtam ennyiért szívesen dolgoznék. "
Hat hajra, mire varsz? Eleg nagy a tanarhiany, jelentkezz batran. Ennyi penzert a hulyenek is megeri, nem?
12/22 anonim válasza:
Az oktatás és a tanárok helyzete kb. 20 éve el van hanyagolva, de most Orbánék alatt lett a végletekig lesüllyedt, lerúgott, lezüllött. És amíg a Fidesz van, addig a helyzet nem lesz jobb. Ezzel a 800 ezres tanári fizetéssel meg lehet dobálózni, de ugyan már gyerekek, ki hiszi ezt el? Ha csak némi igazságalapja lenne, már észrevehetően többen jelentkeznének tanárnak, de ennek nyoma sincs.
13/22 anonim válasza:
Szerinted nagy igény az, ha valaki nettó nem egészen 1500 Euróra azt mondja, hogy az annyira nem jó?
14/22 anonim válasza:
Az igényekkel csak ott van baj, ahol a gyatra teljesítményhez magas igényszint társul.
15/22 anonim válasza:
Én mint lakos vagyok elégedetlen? Nem én építettem Hatvanpusztán vityilót több miliárdért. Nem én emeltette a fizumat havi 3 milliával. Akkor ki az elégedetlen? A kapzsiságot egy kicsit feljebb keresd.
16/22 anonim válasza:
Tehát azt gondolod kérdező, hogy nem a zsemle a kicsi, hanem a pofánk nagy?
17/22 anonim válasza:
Nem, a normális ember a jobbra törekszik. Csak a vidéki suttyó fidesz bunkók szeretnek a fosban hemperegni. Közben tapsolnak a propagandához miközben a szájukba szarnak...
Egy normális ember pedig mindig fejlődik, többet akar, keresi a lehetőségeket.
18/22 anonim válasza:
Szerintem pedig ez a kérdés mutatja nagyon jól, hogy a magyar társadalom nagy része proli jobbágymentalitású, aki egy 1300 eurós fizetésre is valami túlzott luxusigényként tekint.
19/22 anonim válasza:
A bruttó 800 ezer egyáltalán nem egy elszállt igény manapság. Nézd már meg, mi mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!