Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Recept Tajeep Erdogán receptje...

Recept Tajeep Erdogán receptje most az hogy elárulja szövetségeseit Orbánt és Putyint? Nem lennék most Anikó asszonyság helyében.

Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de Orbánból jó nagy bohócot csinált. Nem tudom, hogy a kormányfőnk mire számított, de világos, hogy Erdogan előzőleg nem egyeztetett vele. Ez az ügy kínosabb még a szokásosnál is.
2023. júl. 11. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, de Orbánból jó nagy bohócot csinált. "

Orbán eddig is a főbohóc volt :D

2023. júl. 11. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Putyin nem szövetségese a török elnöknek ezt honnan veszed.

Orbán neki csak egy bohóc, akiről a titkosszolgálata tudhat ezt azt, kihívta magához és "megkérte", hogy ő is blokkolja a finnek és a svédek nato tagságát. Így nem ő az egyedüli, közben a háttérben valóban tud egyezkedni és eredményeket elérni, orbánt nézik majd csak bohócnak, dehát aki zsarolható annak tűrnie kell :D

Majd jönnek a fideszesek és kitalálják mi volt ebben a logika, szerintem a propaganda is figyeli ki mit talál ki, a legjobbakat pedig elkezdik ők is terjeszteni a médiában.

Én is kiírtam egy kérdést, 24 órán belülre tippeltem a pálfordulást, hogy megszavazzák vagyis orbán rendeletben kiadja, mert megszűnt a fideszen belül a vita róla, hirtelen mindenki támogatja :DDD

Ez még nem történt meg, de a kakadu már gyorsan nyilatkozott, csak technikai akadálya van már csak :DDD

Ez a mocskos buta de annál aljasabb ember csoportosulás már 2 évtizeddel biztos hátravetette a magyarokat, a nemzetközi megítélésünk pedig negatív rekordokat döntöget...

2023. júl. 11. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
19%

vagy a nyugatból csinált bohócot.

mert a nyugat Törökországot diktatúrának és Erdogant diktátornak tekinti, tehát az, hogy Erdogan azt mondja, hogy akkor részéről rendben, továbbítja a parlementnek szavazásra, az számukra azt jelenti, minden oké, mert a szavazás csak formalitás, színjáték.

ha ezek után a parlament (ami elvileg ilyenkor nem is ülésezik) mégsem szavazza meg, akkor aztán lehet magyarázkodni, mégis milyen alapon vették tutira, Erdogan meg széttárhatná a kezét, jaj, pedig én úgy szerettem volna, csakhát az a fránya demokrácia...

2023. júl. 11. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

4 Mi sem bizonyítja jobban a hozzá nem értésed a politikai témában, mint amit itt felvetettél a nagy összeeskövés elméleteddel.

Egyébként igen, erdogan=orban politikai értelemben, csak egy sokkal befolyásosabb ország élén, összehasonlíthatatlan.

Ha kicsit is értenéd a politikát, tudnád, hogy itt csak erdogan szeretett volna elérni ezt azt (na nem igazán a kurdok helyzete érdekelte őt a svédeknél, az csak politikai termék, amit be tud mutatni otthon mint eredményt), orbán volt a pokróc, amit leterített maga elé a földre, hogy ne legyen sáros a lába.

Erdogannak fegyverek kellenek, amiket meg is fog kapni amerikától, más források szerint. Ő elérte.

Orbán meg csak csicskult még egyet kint, hát a nyugaton értelmesebb emberek elhallgatnak ha belép és elfordulnak, csak ne menjen oda hozzájuk. Érzi ő is ezt.

Itthon a média meg egész mást mutat róla, nem baj, 2 millió udvari bolond rajong a királyért... :DDD

2023. júl. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!