A feministák miért nem szólalnak fel a burkaviselés,az iszlám nőelnyomása,lmbtq üldözése ellen? Miért nem ott aktivistáskodnak ahol valóban baj van?
Nagyon csúnyán le lettem pontozva... jujj... :'D Betámadtan a frusztrált feminista harci-kocák.
Figyeljetek már, csak elmondtam a véleményemet. Nem ígérte nektek senki, Senki, hogy maajd tetszeni fog amiket írok.
Nem azért vagyok itt, hogy szórakoztassam a kis egótokat.
19-es vagyok...
A muszlim ismerőseim nagy része 3 gyermeket nevel, ezért nincs idejük a feministák rikácsolásával foglakozni. Ez pedig, mint nagyon sok más dolog is, a ti megkérdezésetek nélkül történik.
Ez nincs ellenetek, ellenem se. Nekem nincs gyermekem egyelőre, de nekik van. :) Tényekkel vitáztok ti kis szerencsétlenek... Azzal, hogy ''dühből'' lepontoztok azzal semmit nem értek el.
Amúgy ti szeretnétek gyermeket majd a jövőben? ;)
A 11-es válasza:
,, Már hogy ne szólalnának fel, folyamatosan küzdenek a nyugat-ázsiai feminista szervezetek az elnyomás és a rendszerszintű problémák ellen. ''
11-es, akkor kérlek írj ezekre csak öt példát, hozzájuk öt újágcikket mellékelve.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!