Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A feministák miért nem szólaln...

A feministák miért nem szólalnak fel a burkaviselés,az iszlám nőelnyomása,lmbtq üldözése ellen? Miért nem ott aktivistáskodnak ahol valóban baj van?

Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 08:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Már hogy ne szólalnának fel, folyamatosan küzdenek a nyugat-ázsiai feminista szervezetek az elnyomás és a rendszerszintű problémák ellen.

A magyar feminista szervezetek meg a magyarországi problémák ellen küzdenek.

2023. júl. 11. 10:31
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Mert a világkormány Európában akarja megsemmisíteni a civilizációt.
2023. júl. 11. 11:29
 13/24 anonim ***** válasza:
20%

Az ötösnél a pont.

Az erőszak csak addig baj, amíg fehér csinálna, ha már fekete vagy barna, akkor nem számít.

Nem tudom miért nem vállalják fel ...

2023. júl. 11. 12:15
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

A feminizmus, a blm, woke, a cancel kultúra, az lmbtq lobbi mind mind egy irányba mutat. Nem kell hozzá nagy észkombájnnak lenni, hogy belássuk, a hagyományos családmodel és társadalmak, nemzetállamok elpusztítása a cél. Ha valami kilógna egy kicsit a sorból, még azt lehetne mondani, hogy laposföld, de szépen egybe simulnak😃.

A cion bölcseinek a jegyzőkönyvét ajánlom elolvasásra, persze, én is tudom, hogy hamisítvány, de valami megmagyarázhatatlan csoda folytán, mint ha pontról pontra végig mennénk rajta😂

2023. júl. 11. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
Nincs elnyomva az LMBTQ, csak nem hagjyuk, hogy tönkretegye a tisztességes kereszténységet.
2023. júl. 12. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Kendőt viselő nő vagyok, egyáltalán nincs szükségem hogy a feministák fellèpjenek ez ellen. Így is nehéz munkát találni. Inkább azért kéne fellépni, hogy mindenki azt viseljen amit szeretne, és ne érje megkülönböztetès èrte.
2023. júl. 15. 12:40
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
Felszólalnak ők az elnyomott muzulmán nőkért, meg az afrikai kivágott csiklójú lányokért is, innen, biztos távolságból😃
2023. júl. 15. 13:42
 18/24 anonim ***** válasza:
13%
Most minek kellett lepontozni?
2023. júl. 15. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem vannak muszlim női és férfi ismerőseim is. :)

Nem is érdekli őket, hogy miket magyaráznak a feministák, és ezért is tudják.

Ők is dolgos, elfoglalt emberek. Nincs idejük a feministák hisztijeire, de csomó más, hasznos dologra sem.

2023. aug. 13. 18:44
 20/24 anonim ***** válasza:
* és ezért nem is tudják...
2023. aug. 13. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!