A feministák miért nem szólalnak fel a burkaviselés,az iszlám nőelnyomása,lmbtq üldözése ellen? Miért nem ott aktivistáskodnak ahol valóban baj van?

Már hogy ne szólalnának fel, folyamatosan küzdenek a nyugat-ázsiai feminista szervezetek az elnyomás és a rendszerszintű problémák ellen.
A magyar feminista szervezetek meg a magyarországi problémák ellen küzdenek.

Az ötösnél a pont.
Az erőszak csak addig baj, amíg fehér csinálna, ha már fekete vagy barna, akkor nem számít.
Nem tudom miért nem vállalják fel ...

A feminizmus, a blm, woke, a cancel kultúra, az lmbtq lobbi mind mind egy irányba mutat. Nem kell hozzá nagy észkombájnnak lenni, hogy belássuk, a hagyományos családmodel és társadalmak, nemzetállamok elpusztítása a cél. Ha valami kilógna egy kicsit a sorból, még azt lehetne mondani, hogy laposföld, de szépen egybe simulnak😃.
A cion bölcseinek a jegyzőkönyvét ajánlom elolvasásra, persze, én is tudom, hogy hamisítvány, de valami megmagyarázhatatlan csoda folytán, mint ha pontról pontra végig mennénk rajta😂

Nekem vannak muszlim női és férfi ismerőseim is. :)
Nem is érdekli őket, hogy miket magyaráznak a feministák, és ezért is tudják.
Ők is dolgos, elfoglalt emberek. Nincs idejük a feministák hisztijeire, de csomó más, hasznos dologra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!