Donáth Anna alkalmas vezetői szerepre tekintetbe véve, hogy pszichológushoz jár?
Szerintem aki illabilis nyakon felül, az ne üljön a kormány mögé
13 éve mondjuk ugyanezt Vviktorra!
13 MONDJUK UGYANEZT A VIKTORRA!!!
Egy jó pszichológus mindenkinek tud segíteni magánéletben és professzionálisan is, jobb vezetővé tesz. Az külön pozitív, hogy ezt nyíltan vállalja, magabiztosságot jelez, és jó példát mutat.
Mondom ezt úgy, hogy nem biztos, hogy ő lenne az első számú ellenzéki jelöltem.
Semmi gond nincs azzal ha valaki pszichológushoz jár, ez csak egy régi reflex azokban akik nem értik mit jelent pszichológushoz járni, hogy aki oda jár az biztos bolond. Keverik a pszichiáterrel (és azzal se lenne gond alap esetben).
Pszichológus bölcsész diplomával rendelkezik, nem orvos. A pszichológusok végeznek rengeteg segítő feladatot a családterápiáktól a gyerekek iskolai nehézségeinek kezelésén vagy éppen a házaspárok problémáin át esetleges olyan helyzetekig, amikor egy fiatal édesanya szembesül a sok nehézséggel amit a gyermeke gondozása és testében végbemenő radikális hormonváltozások egyformán jelentenek az amúgy egész embert igénylő munkahelyi dolgaival, problémáival megtűzdelve.
Pszichológushoz viszi az ember a gyerekét ha szorong vagy nem lesz időben szobatiszta és nem tudja beíratni az óvodába, de pszichológus segít házaspároknak vagy önértékelési problémákkal küszködő tiniknek is.
Nem ez a gond Donáth Annával. Ettől még lehetne jó vezető.
A gond itt inkább az szerintem, hogy mivel neki is gyereke született remélhetőleg kezdi belátni mekkora állatságokat beszélt korábban és milyen ostobaságokat támogatott itthon is meg az EP-ben is, amik mind az ő gyermeke ellen is hatnának majd.
"aki illabilis nyakon felül, az ne üljön a kormány mögé."
Látom, te sem tudod, mi az a pszichológus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!