A közmédia szerint ha az oroszok használják a kazettás lőszereket a civilek ellen az jó, de ha az ukránok katonai célpontok ellen az rossz?
Most, hogy visszakerestem a cikkeket, próbáltam nem fideszes cikket keresni, de NINCS. Ettől többet senki nem mond. Van még 1-1 portfolio vagy telex, vagy index cikk nagyon elvétve, de ott sem írnak többet, mint a mandineren, sőt.
Nem tudom, hogy mit kéne várni. Hogy habzó szájjal kezdje el szidni az oroszokat valamelyik média oldal?! Mert ilyen nem történt a többi hírportálnál sem. Akkor ezen az alapon ők is hallgattak eddig, és csak most kapták fel a fejüket, amikor Ukrajna is használni akarja.
Elolvastam mindkét cikket, egy szó sem esett a több száz vagy ezer civil halottról, amit ezeknek a fegyvereknek a használata okozott. Sőt, az egyik cikk csak relativizál és más hasonlóan veszélyes fegyverekről beszél és azok betiltásáról meg hogy a háborúban ugye a szabályok mindig felfüggesztésre kerülnek.
A másik cikkben annyi, hogy a BBC szerint használhattak ilyen fegyvert az oroszok.
Tudod, a ballipppsi média, ami mindig hazudik.
Most viszont embertelen és pusztító, válogatás nélkül ölő fegyverekről van szó. És még nem is használták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!