Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közmédia szerint ha az...

A közmédia szerint ha az oroszok használják a kazettás lőszereket a civilek ellen az jó, de ha az ukránok katonai célpontok ellen az rossz?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 12:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%

9 Ideigyelj krumpliorr, mondom IDE, hány orosz civil halt meg eddig a háborúban? Mennyi ukrán?

Ukrajna a saját területén harcol, akkor is ha putyin az elfoglalt területeket stipistopi az enyém módjára átnevezte oroszországnak.

Szóval igen is vesse be ukrajna az orosz sereg ellen, ha már az oroszok sem voltak bevetni ellenük, meg ugye járulákos veszteség volt a lakosság is. Hogy lehetsz ekkora bohóc komolyan mondom nem értem

2023. júl. 10. 13:28
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

"Hogy lehetsz ekkora bohóc komolyan mondom nem értem"

Én sem értem hogy mi bajod :D

Egyetlen szót nem szóltam az orosz és ukrán veszteségekről, sem a katonai, sem a civil veszteségekről. Nem tudom melyik oldalon hány civil és hány katona halt meg és azt sem értem, miért hoztad fel a témát.

"Ukrajna a saját területén harcol, akkor is ha putyin az elfoglalt területeket stipistopi az enyém módjára átnevezte oroszországnak."

Igen, és?

"Szóval igen is vesse be ukrajna az orosz sereg ellen"

Vesse, semmi kifogásom nincs ellene, bevetették az oroszok is. Nem írtam hogy nem szabadna bevetniük és nem ítéltem el őket emiatt, szóval nem értem min háborodtál így fel.

A válaszomban egyedül az amerikaiakat kritizáltam, akik olyan fegyvert adnak egy országnak, aminek a használatát korábban kritikákkal illették, aminek a használatát az általuk vezetett szövetség összes többi tagja már betiltotta, és amit még a saját törvényeik sem engedtek volna átadni más országnak, emiatt Bidennek rendeletben kellett hatályon kívül helyeznie egy-két szabályzást. Az USA ezen tettével szemben felszólalt már az ENSZ és több NATO tagállam is. Ezzel van a probléma, nem az ukrán vagy orosz veszteségekkel, az orosz politikai döntések meg aztán véhképp nem tudom hogyan keveredtek ide...

2023. júl. 10. 13:42
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
Szóval forrás arról nincs, hogy a közmédia azt állíotta volna, hogy az Oroszok kazettás lőszerei jók. Ez azt jelenti, hogy a kérdező, és a trolljai hazudoznak, le is lehet zárni a témát.
2023. júl. 10. 13:47
 14/26 anonim ***** válasza:
22%

12 Ukrajnának adja, egy olyan ország ellen, ami korábban maga is bevetette. Ráadásul az ország nem lépett be a tiltó listára. Így milyen erkölcsi indok miatt kellett volna megtagadnia az USA-nak, hogy átadja az ukránoknak, az oroszok ellen?

Nem állították. De vétkesek kötz cinkos, aki néma. Tehát amikor az oroszok bevetették és ártatlan lakosság is meghált szép számmal, a közmédia medig nem ítélte el, akkor ez a bizonyíték arra, hogy te egy vadbarom vagy

2023. júl. 10. 13:55
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánat, a második fele a 13-nak szólt
2023. júl. 10. 13:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a hallgatás a bűnük és nem az, hogy azt állították, hogy jó. Ez egy értelmes téma lenne, csak, hogy a legkevesebb köze nincs ehhez a kérdéshez.

Aki szerint az, hogy 1) valaki állít valamit az egyenlő azzal, hogy 2) valaki hallgat valamiről, az funkcionális analfabéta és/vagy értelmi fogyatékos.

Nem azt állítom, hogy az egyik vétek esetleg kisebb lenne, mint a másik. Azt állítom, hogy ennek a kérdésnek, ebben a formában semmi értelme nincs.

Aki pedig ezt nem látja, hogy miért, annak alapvető szövegértelmezési problémái vannak, és a legegyszerűbb logikai következtetéseket nem képes felfogni, vagyis teljesen alkalmatlan a vitára.

2023. júl. 10. 14:08
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

16

Pontosan, a hallgatás a bűnük. Jól mondod.

Amikor az orosz használ kazettás bombát, hallgat. Amikor az ukrán tervezi, felszólal.

Amikor a fideszes lop és ma magyarországon kevés kivétellel ez van, akkor hallgat. Amikor az ellenzéki, akkor ezerrel üvölt, ha épp nincs, akkor kitalál valamit (pl cseh kata botránya ugye), amiből aztán nem lesz semmi max egy helyreigazítás meg bünti

2023. júl. 10. 14:17
 18/26 anonim ***** válasza:

"Így milyen erkölcsi indok miatt kellett volna megtagadnia az USA-nak, hogy átadja az ukránoknak, az oroszok ellen?"

Semmilyen, inkább diplomáciai és kommunikációs indokokat látok rá, de ezeket már felsoroltam a #12-es válaszomban. Megtagadniuk semmiképpen nem kellett volna, csakhogy legjobb tudomásom szerint az ukránok nem is kértek ilyen fegyvereket, ezeket az USA önszántából ajánlotta fel, méghozzá azért, mert a nélkülözhető hagyományos típusú lőszerei elfogytak.

2023. júl. 10. 14:19
 19/26 anonim ***** válasza:
85%

A "fidesz" sajtó is említi, hogy az oroszok kazettás bombát használtak, főleg a mandnier, ahol azt is leírják, hogy milyen rettenetes, embertelen eszköz stb... és elítéli, sajnálják, hogy használják... Az origo is írta, és kb minden hírportál. Viszont a független vagy ellenzéki oldalon sincs több cikk ezekről. Egyszer-egyszer a nagyobb támadásoknál (pl kramatorszki civilek esete) meg van említve, de ott sem ez volt a fő téma.

Tehát összességében annyira nem került be ez a hírek fő sodrásába. Az utóbbi hetekben lett népszerű téma minden oldalon, külföldön is, politikai oldaltól függetlenül.

2023. júl. 10. 14:25
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Egy linket 19-es köszi, mandiner vagy origo mindegy. Bár egy M1 vagy TV2 hiradónak jobban örülnék
2023. júl. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!