Az Orbáni inflációnak mikor lesz vége? Hagyjuk már ezt a Fideszes kamu dumát, mert én már a háború előtt 2021-ben is megfigyeltem, hogy nagyon mennek fel az árak.
""Hagyjuk már ezt a Fideszes kamu dumát, mert én már a háború előtt 2021-ben is megfigyeltem, hogy nagyon mennek fel az árak.""
A Cikkből:
. ""Noha az euroövezetben 2021 igen alacsony inflációval kezdődött, később az infláció meredeken megemelkedett a pandémia okozta kínálati korlátok, a világkereslet újraélénkülése és az energiaárak megugrása miatt.""
Akik ígérték a 200.000,-Ftal magasabb energia árakat a kampányban, és azt, hogy kevesebb fogyasztással lehet spórolni, ha hideg vízben fürdesz és nem veszel üzemanyagot a kocsikba.
Ők az árak emelésétt be is tartanák! Persze, annyira nem lehetnek ostobák, hogy valami jót legalább ígérni ne tudnának, aztán épp minden ígéretüknek az ellenkezjét tették 2006 után is!
Aztán megadóztatnák a nyugdíjat, mint tervezték volna 2013-ra ha ők lettek volna lormányon.
Idegen kezekbe adnák a vizeinket.
Ne legyen kétségetek.
Ugyanaz lenne mint 2010 előtt, amikor hajléktalanok tömegei leptek el minden fedett kis zúgot, aluljárókat minen oldalon, kapualjakat, bokrok tövét.
A fizetéseket lecsökkentették, alvállalkozások sora alá szervezésekkel.
Aki emlékszik az tudja...
16-
"Biztos Csehorszàgban, Szlovákiában is Orbàn miatt mennek fel az àrak. Vèletlenül sincs a háborúnak semmi köze a növekvő àraknak.""
Hát persze!
A buta baloldali emberek szerint a háború is Orbán miatt van és az energia válság a gáz a villany stb..... világpiaci árrának töbszörösére emelkedése is Orbán miatt van.
Az ilyen emberek csak a nyugati sajtó hazug propaganda híreit olvassák.
Orban haverja miatt van
Szerinted az inflacio a haboru miatt van?
Az hülyeség, hogy "orbáni" infláció!
Ennél jóval nagyobb, fájdalmasabb csak a gyurcsányi, még fájdalmasabb a gyurcsánynéi megszorítás sorozata, a sokszorosára emelt energia árak és (a jelenlegi támogatások és kedvezmények helyett) csak a mindog náluk szokásos szabad piac, a megszorítások és elvonások intézménye esetén lenne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!