Az áruházláncok miért reklámozzák mostanában mindig feketékkel a termékeiket? Ez is politika?
A tv-ben mostanában mindig egy néger kislány vagy fekete család az, amelyik örömmel fogyasztja az adott terméket vagy szolgáltatást. Nyilvánvaló, hogy nem magyar család és valami amerikai stock oldalról lett megvásárolva a klip.
Tegnap bementem a teszkóba és a ruházati osztályon fekete kisgyerek, férfi meg nő modell volt a poszterek nagy részén.
Ilyenkor mindig ki kell emelni, hogy semmi bajom a feketékkel, csak felmerül bennem, hogy ha már magam körül egyáltalán nem láttam évek óta egyetlen sem, akkor miért van arra szükség, hogy velük adjanak el nekünk termékeket? Még azt is jobban megérteném, ha roma vagy ázsiai emberek lennének, mert őket tényleg lehet itthon látni. De feketéket Budapesten kívül sehol, max némely egyetemi városban elszórva.
Általában a világ minden pontján ugyan az a reklám van a multinacionális cégeknél, vagy a divattervező úgy gondolta, hogy így néz ki a legjobban a ruhája
Azért állításod meg hülyeség, legalábbis nén nem szoktam látni annyi fekete modellt amennyit mondasz
Azért valljuk be, hogy a magyarnak jó segítség lehet az ilyen plakát, hogy megszokja végre, nem ő a világ közepe!
Igenis szokjon hozzá a magyar szem ahhoz, hogy nem csak magyar létezik.
Én örömmel plakátolnám tele az egész országot afroamerikaiak és ázsiaiak képével. De lehet orbán már segítségemre is lesz ebben, és ő elintézi majd, hogy az ázsiaiak ne csak plakátokon, de hús-vér ember formájában is elárasszák az országot. Jöjjenek csak!
Éppen ezért kellene szabályozni államilag ezeket a plakátokat, reklámokat.
Ha külföldi cég reklámot akar, fotózzon magyarokat vagy forgasson magyarokkal reklámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!