A baloldal miért rikoltozza állandóan, azt a hamis propagandát, hogy elköltöznek a magyarok,amikor a hivatalos statisztika ellen mennek?
Megint le akarják járatni magukat?!
Sorozatban hetedik éve, 2016 óta többen költöznek haza magyar állampolgárok, mint ahányan kivándorolnak – írja blogbejegyzésében Szalai Piroska. A munkaerőpiaci szakértő, egyben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa, a KSH legfrissebb, 2022-es ki- és bevándorlási adatait vizsgálta meg.
Tízezrével költöznek haza a kivándorolt magyarok – itt vannak az adatok
Megint többen települtek vissza Magyarországra, mint ahányan elmennek. Egyre több külföldi is Magyarországot választja
Kedves kérdező!
Van egy jókora látencia.
Ugyanis a magyar állam, érthetően csak azokat tudja nyilvántartani, mint külföldre költözött magyar állampolgárokat, akik hivatalosan bejelentést tesznek arról, hogy elhagyták az országot.
Egy ismerős minap újságolta, hogy a fia kapott levelben egy csekket a NAV-tol tb-járulék tartozásról.
Pedig a fia 15 éve folyamatosan Kanadában él, csak nem jelentette a magyar hatóságoknak, hogy tartósan elhagyta az országot, így a magyar nyilvántartások szerint, papíron továbbra is itthon élt.
Rengeteg ilyen eset van.
Ha én holnap Németországba költözöm, de nem jelentem valamilyen formában a magyar hatóságoknak, akkor nem fognak tudni róla és papíron itthon élő leszek.
13
Te honnan tudod, hogy nem adják ki és hogy a statisztika kamu? És ha kamu akkor honnan tudod, hogy csak a fidesz csinálja?
Sok az ellentmondás!
13 vagyok. Nézd ha az van hogy évekig kell pereskedni eg-egy adatért és ezt csinálják folyton...
Az már tendencia! Az meg hogy az ellenzék hazudik az adatokkal ? Azt hogyan...?
Nem az ellenzék "csinálja" z adatokat hiszen nem ők kormányoznak. Ők max csak kikérik a keletkezett adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!