Mondanátok egy alternatívát?
Ki lenne jó a Fidesz helyett?
Egy konkrét politikai erőt mondjatok
Nem jó a helyzet, de nem találok mást, akire lehetne szavazni.
Egyetértek veled. Viszont ha rossz alternatívák vannak, hogy következik az, hogy pont az eleve bivalyerőst Fideszt kell erősíteni, hogy 2/3-uk legyen?
(Ha kíváncsi vagy rá: Szavaztam már a Kétfarkú Kutyapártra. Szavaztam már érvénytelenül is. De a Mi Hazánkra is hamarabb szavaznék, mint a Fideszre vagy baloldalra, bár ők teljesen más világ, mint én.)
Ha nem szavazol, azzal a Fideszt erősíted.
Meg ha senki nem megy el szavazni, akkor anarchia lesz.
#5 "Ha nem szavazol, azzal a Fideszt erősíted"
Ezért menj és szavazz a Fideszre alternatíva híján, mert azzal ugye nem őet erősíted?
Most nem azért, de jelenleg a Parlamentben két ellenzéki párt van, ami volt hatalmon, az MSZP és fogjuk rá, hogy a DK miután Gyurcsány a húzónév ott. De még ezzel se értek egyet, de ezen érvelés mentén is ott van a Momentum, LMP, Jobbik és a Párbeszéd is. Egyik se volt kormányon, honnan tudod, hogy tudnak-e kormányozni?
Azért nincs alternatíva, mert nincs lehetőség adva az alternatívának, hogy tud-e kormányozni.
Jelenlegi helyzetben én azt csinálom, hogy a Kutyákra szavazok... Fidesz fekete listán, ahogy az ellenzék is már fekete listán van, a Kutyákra meg azért szavazok, hogy ne vesszen el a szavazatom, és náluk kivárok, míg nem jön egy alternatíva.
A Kutyáknál nincsenek megfelelő szakemberek egy kormányzásra, képtelenek is volnának rá, de 1000x többet ellenzéki megmozdulásuk/megszólalásuk volt, mint magának a komolyan vett ellenzéki összefogásnak az elmúlt pár év alatt összesen.
8-as
"Momentum, LMP, Jobbik és a Párbeszéd is."
Momentum azzal nincs tisztában, hogy most ténylegesen ki is vezeti a pártot, ez az egyik a másik, nagy bánatomra tele lett a párt megélhetési politikussal, MSZP-s meg DK-s öreg politikusok szocializálták be a fiatalokat a magyar politizálásba és számukra is a pozíció meg a pénz lett a mérvadó Hajnal Mikivel az élen, aki kezdetben számomra egy remek kezdő politikus volt, mára már egy törtető pozíció hajhász politikus lett.
LMP, a 2018-as választás után saját magukat nem voltak képesek el irányítani, egymást kezdték el kirázogatni a pártból, bizonyítottak 18-ban, hogy egy kóbor kutyát nem bíznék rájuk, mert még azon is összemarakodnának, hogy ki etesse meg...
Jobbik, rossz véleményem nincs róluk, szimplán annyi, hogy elfogytak, el jelentéktelenedtek, és úgy fest már bele is törődtek a helyzetükbe, alig szólalnak már meg, alig hallani róluk bármit is, szerintem már ők is elkönyvelték, hogy 2026 után bezár a bazár.
Párbeszéd, ők egy belpesti tömb, a nagykörúton kívüli életet nem ismerik, jókat mondanak, nagyon jó ötleteik vannak, de csak papíron, gyakorlatban kivitelezhetetlen, amit mondanak, nem is véletlen, hogy már 10 éve kb 1-2%-on áll a támogatottságuk és soha nem is lesz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!