Hogyhogy a DK minden pártból szipkázza el az embereket? Mivel kínálnak jobb alternatívát az átigazoltaknak?
A DK támogatottsága fele sincs a fidesz támogatottságának.
Komoly kilátás a libafos pártokból átülni egy egy nagy rakat tehénszarba.
Anyagilag biztosan megéri. Az elvek úgysem számítanak.
Tetszik vagy sem, az ellenzéki oldalon a DK és Mi Hazánk az a két párt ami valami innivációt képes felmutatni. Amelyiknek vannak ötletei.
Aki balos az értelemszerűen megy a DK-hoz, aki meg inkább jobbos, az a Mi hazánkhoz...bár az utóbbi a radikalizmusával szerintem egy békés jobboldali ember számára nem túl vonzó.
Ott mindenkin van egy árcimke. ha Fletónak megtetszik, megveszi kilóra. Egy kis befektetés. Gyengíti az ellenzéket, 3-al több helye lesz a parlamentben 26-ban.
Mondjuk a DK-ban semmi baloldali nincs. Egy olcsó radikális szekta.
Az sem érthető, hogy sokan visszamennek a csaló exükhoz. Ha a magánéletükben nem igényesek, akkor a politikai véleményükben már miért lennének azok?
Egyébként Gyurcsány gátlástalan hazudozó, és toxikus személyiség. Jelenleg álstabilitásról hazudik, pedig az egész DK úgy omlana össze egy új, normális, gyurcsánymentes ellenzéki párt kialakulása után, mint annak a rendje.
"Aki balos az értelemszerűen megy a DK-hoz, aki meg inkább jobbos, az a Mi hazánkhoz...bár az utóbbi a radikalizmusával szerintem egy békés jobboldali ember számára nem túl vonzó."
És a DK biztosan a békés balosok gyűjtőhelye?
Kérdeztél valamit a DK-ról. Én meg leírtam mit gondolok a mai ellenzéki pártokról.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!