Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Dúró Dóra újabb...

Mit gondoltok Dúró Dóra újabb bátor kiállásához a magyar családok támogatása mellett?

Figyelt kérdés

[link]

Ezúttal az EBESZ-ben. Így kell kiállni hazánkért, megalkuvás nélkül. Bravó!

Nem ilyen lmbtq-jogok sárba tiprása ellen kell állandóan szónokolni, ami ráadásul nem is igaz. Olyan témákról kell beszélni amelyek mindenkit érintenek.

2023. júl. 6. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
11, senki sem hergel a keresztények ellen, a keresztény egyház és a magyar politika ellen hergelünk, a kettő rohadtúl nem ugyanaz. Közöm nincs hozzá, hogy ki, miben hisz és rohadtul nem is érdekel. A probléma az, hogy a magyar politika használja ki és tolja maga előtt a kereszténységet, mint valami erkölcsi útmutató, azok számára is, akiknek közük nincs az egyházhoz. Értsd én nem vagyok vallásos, messzire kerülöm a templomot, mégis ezeket az erkölcsi normákat kapom alapul a politikusoktól, ha tetszik, ha nem. Nem érdekel, hogy ki, miben hisz, az érdekel, hogy miért csinálnak ebből politikát és tolják rá mindenkire.
2023. júl. 6. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szànalmas hogy pont az agresszìv primitìv nàcik akik belenyùlnànak az ember magànèletèbe sìrnak rìnak ès picsognak mindig hogy bàncsàk őket.
2023. júl. 6. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Összevissza nácizol, de nem hergelsz, á nem. :D
2023. júl. 6. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

15, Ha lenácizva érzed magad, én kérek tőled elnézést, nem téged állt szándékomban lenácizni.

Dúró Dórát és a pártját nácizom, nem téged.

2023. júl. 6. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
A marxistáknak mindenki náci, aki szereti a hazáját, vagy aki valamiben nem ért egyet velük.
2023. júl. 6. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
6: Mert tömeggyilkos náci pártban van. Mert tömeggyilkos náci érdekeket szolgál és életet. Ezek kivétel nélkül tömeggyilkos náci állatok.
2023. júl. 6. 21:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Helyes!
2023. júl. 6. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

16.

Megint elgurult a gyógyszer?

Ird már le , hogy kik az áldozatok akiket meg tömeggyilkoltak?? ?

2023. júl. 7. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Van olyan bátor, mint a "bátorok".
2023. júl. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!