Hadházy megkérdezte Orbánt, hogy miért honvédségi géppel jár vakációzni, de a kormányfőnek csak személyeskedésre futotta - Ennyire szánalmas Orbán, hogy nem képes legalább valami kamuindokot kitalálni arra, miért lopja meg az országot?
Fidesz, ugyanez van az utcan is...
Orkok eg,tol egyig, a fonok prezentalta is.
Igazából semmi nem történt, csak előkerült, hogy Orbán mekkora egy paraszt. Hadházy kamerázik? Elüthette volna elegánsan is, de nem, kiütközött az a suttyó, beképzelt és pökhendi személyeskedő alak, aki valójában.
Persze a hívek majd leszedik a keresztvizet Hadházyról, a Fidesz esetleg majd plakátra is teszi, az meg szépen elfelejtődik, hogy ugyan miért is használja Orbán magánutakra a nemkormánygépeket.
Amúgy meg a valódi probléma az, hogy a péntek reggelenként megtartott orbánsímogatás helyett miért nem ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel izzasztja a riporter a miniszterelnököt.
Gyurcsan idejen sori dolgozokent dogoztam, most egy Multinál Fizetesem 5x, mint akkor.
De errol nem a kormany tehet, hanem en, mert tanultam, es kepeztem magam.
Nyilvan ha Te akkor is minimaberes voltal meg most is az vagy, akkor tudsz tapsolni es recskazni. De nem az eszed vezetett odaig es ez latszik is.
#9 "nálam nagyobb Orbánkritikus ember kevés van"
valahogy kétlem :)
Orbánt nem lehet kérdezni. Ujságírók elol bujkal, csak mikrofonallvanyoknak ad interjut. a parlementben csak papirbol beszel. Milyen lehetosege van ezek utan kerdezni az orszag miniszterelnoket?
"Látni, hogy titeket az sem zavarna, ha a széket is kilopnák alólatok."
Nem, csak nem értetted, amit írtam. Engem is k.rvára zavar, hogy az én pénzemen jár nyaralgatni, mint írtam, vonják is érte felelősségre, meg szedjék szét érte.
"Orbánt nem lehet kérdezni. Ujságírók elol bujkal, csak mikrofonallvanyoknak ad interjut. a parlementben csak papirbol beszel."
Ja, amúgy egyetértek, teljesen igazad van. Sokat szoktam filozofálni magamban ezen. Egyfelől Orbán baromira megérdemli amit kap, másrészt meg semmilyen konstruktív szándékot nem találok ebben a manőverben Hadházytól. Szerintem ő nem válaszért ment, nem felelősségre vonni akart, szimplán provokált. Orbánnal meg annyi történt, hogy váratlanul érte a pofátlanság, és felült a provokációnak.
Persze, ettől még nem sajnálom Orbán, megszolgálta bőven. Mindössze annyit mondok, hogy valahogy ettől nem tudom nagyobb parasztnak látni, mint eddig. Talán azért, mert szerintem én is hasonlóan reagáltam volna.
Igazából az a bajom, hogy nem egy olyan ellenzéket szeretnék látni, aki arra utazik, hogy minél jobban idegesítse, provokálja a miniszterelnököt, és ezzel szerezzen magának médiavisszhangot.
@5
" Legalább tízezermilliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben."
Jo lesz az kb. 40-45 ezer milliardnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!