Hadházy megkérdezte Orbánt, hogy miért honvédségi géppel jár vakációzni, de a kormányfőnek csak személyeskedésre futotta - Ennyire szánalmas Orbán, hogy nem képes legalább valami kamuindokot kitalálni arra, miért lopja meg az országot?
Ha nem papirrol kell olvassa elore megbeszelt kerdeskere a valaszokat akkor nehez frappans hazugsagot kitalalnia.
Amugy borzaszto kinos amit lemuvelt minden fideszsessel megnezetnem, mint ahogy az oszodi beszed is honapokig ment anno a kozmedian.
Kitalált egy újabb kifejezést:
Szőrét hullató vidéki róka
Egy szimpla kérdésre sem tud válaszolni, nemhogy egy országot vezetni.... Látszik, hogy hol tartunk.
Legalább tízezermilliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben. Ez naponta 2,2 milliárd forint.
Erre nem lehet ráfogni, hogy Ukrajnának adták.
Amikor a baloldal lop az önkormányzatokban akkor ugyan ez a reakció ott is.
Nincs itt semmi látnivaló minden rendben.
Egy politikus egy esetben nem lop és ez pártállástól függetlenül érvényes az összesre. Ha nem fér hozzá a közpénzekhez.
Hát nálam nagyobb Orbánkritikus ember kevés van ebben az országban, de még én is azt gondolom, hogy itt simán csak emberként viselkedett. Szerintem is sunyin viselkedett Hadházy, ez a viselkedés a paparazzi újságírók stílusa, de ő meg politikusként csinálta ezt, sunyiban mobilozva. Gáz volt Orbán reakciója, de én is kiakadtam volna.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy adópénzen repked a faszikám nyaralni. Vonják érte felelősségre, szellőztessék ki az újságoknak. De ez az osonós, provokálós stílus nekem is tenyérbe mászó, nekem kevésbé polkorrekt dolgok jutottak eszembe.
Szerintem tökéletes választ adott Orbán Viktor, szőrét hullató, sunyi rókával nem lehet beszélgetni értelmesen...
Amúgy Hadházy megint, sokadjára is csak provokál, ugyan mire számított a repcsis, MTVA rohamos lódoktor???
Biztosan érdemi válaszokat fog kapni a folyosói beszélgetés során?
Nem! Pontosan tudta... éppen ezért provokáció az egész, mint annó Jakab faparaszt Péter... szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!