Fideszesek!? Nem kínos ez a videó? Mit árul el ez a viselkedés?
Megírta a Telex, minden rendben, valóban így van :)
Melyik linken szerepel az a hangfelvétel ahol Orbán utasítja a pilótát?
17
Engem is zavar, hogy bamba ellenzéki politikusok az én adómból kapnak fizetést. Szóval mi a teendő?
Plusz honnan tudod, hogy Orbán repcsizése pont az szja-ból lett fizetve, és pont a tiédből?
22, tudod, mennyi minden zavar engem? Miért raknak csalamádét a hamburgerbe, miért nem tesznek valamit a gyermekszegénység ellen, miért ilyen szr még mindig a sör Magyarországon, pont annyi közük van hozzá, mint az ellnzéki politikusok fizetésének Orbán repüléséhez.
Attól, hogy a szomszédod elkövet egy bűntényt, még nem leszel felhatalmazva, hogy te is elkövesd.
De akkor ilyen alapon minden lopás, bármit is csinál akármelyik politikus.
26
De honnan tudják mélydemokratáék, hogy az a repülés Gipsz Jakab szja adójából lett kifizetve?
27, ezt a mélydemokratáktól kell megkérdezni. De, mivel Magyarországon történelmi hagyományai vannak a sajtópereknek, gyanitom, hogy, ha valótlan adatokkal lennének ezek a mélydemokrata cikkek megtöltve, már millió kiegészitő cikk jelent volna meg, hamisan állitottuk kezdéssel. Nyilván a kormány nem olyan gáláns, hogy ezeket a "hazugságokat" megtorlás nélkül hagyja.
Ajánlom a mélydemokratákat megkérdezni a forrásról.
Hadházy szánalmas vergődése...Ő egy ócska, megélhetési politikus. Csinálja a balhét állandóan, de egyszer emberére fog akadni...úgy megnézném, hogy jó pofán veri majd valaki.
Előbb utóbb bekövetkezik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!