Mi a baj a státusztörvénnyel?
10: "Ehhez több EU-s ország is az EU támogatását vette igénybe" - lássuk a listát, melyik EU-országok voltak azok?
szerintem egyszerűen blöffölsz, nem volt ilyen, de nyitott vagyok az alátámasztott listára, hogy szerinted hol volt ilyen!
"Ehhez több EU-s ország is az EU támogatását vette igénybe"
Erről hol lehet olvasni? Nemcsak kitaláltad, ugye?
Kedves kérdező!
Akkor mondok én is egy példát neked!
Képzeld el, hogy van két mesterszakács, akiknek pörköltet kell főzniük, a végén pedig a zsűri dönt, kié a jobb. Az egyik gyönyörű friss húst kap alapanyagnak, a másik meg büdös húst. Szerinted melyik fog nyerni?!
A tanároknál sem mindegy, hogy milyen a "gyerekanyag" akivel dolgozik.
Másrészt nagyon beakarod bizonyítani, hogy milyen szuper ez a státusztörvény, de fingod nincs az egészről, lássuk be...
Arra válaszolj kérlek, hogy ha ilyen nagyszerű minden, akkor mért van tanárhiány, miért nincs utánpótlás?!
Azért írok pár konkrét dolgot is a státusztörvényről:
- a tanár átvezényelhető másik iskolába is
- bármikor berendelhető, akár hétvégén is
- felemelték az ingyen helyettesítési órák számát
- a tanév július 15-ig meghosszabbítható
- 3 hónap a felmondási idő
és ez csak pár dolog...
19. hsz-omat kiegészítem egy 3. szakmával. Orvos.
Gondold el, az onkológust/baleseti sebészt az alapján béreznék, hogy hány betege éli túl...
21
Franciaország: Franciaországban az Európai Szociális Alapot (ESZA) és az Európai Regionális Fejlesztési Alapot (ERFA) is felhasználják az oktatási rendszer fejlesztésére, ideértve a pedagógusok képzését és bérezését.
Németország: Németországban az Európai Szociális Alap (ESZA) és más uniós források részt vehetnek az oktatási infrastruktúra modernizálásában és a pedagógusok bérezésének javításában.
Svédország: Svédországban az Európai Szociális Alapot (ESZA) és az Európai Regionális Fejlesztési Alapot (ERFA) használják fel az oktatási rendszer fejlesztésére, amely magában foglalhatja a pedagógusok bérezésének javítását is.
Románia, Portugália, Görögország szintén ezekből az alapokból kompenzált pedagógusbérezés kapcsán. Az EB honlapján ki és visszakereshető.
21
Tényleg lehet ilyen forrást igénybe venni, amivel sok tagállam él is. Mi még a gimiben tanultuk, mondjuk én azt hittem, hogy a struktúrális alapból,de tévedtem.
A google keresőt használd, ha nem tudsz valamit magadtól, sok találat van magyar nyelven is.
részt vehetnek
magában foglalhatja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!