Hogyis van ez a tele a Balaton, mert az összes parkoló megtelt?
@10
" Ebben kulcsszerepet játszott a rezsicsökkentés... "
Ha nem lett volna a rezsicsokkentesnek nevezett atveres, meg az arsapkak, a hatosagi aras benzin, meg a tobbi hasonlo kommunista szar, akkor nem lett volna ilyen magas az inflacio sem.
#14 Köszi!
Jó ha a valóság is megjelenik.
Bár úgy néz ki, hogy az index összeveszett saját magával, igy nem tudom, hogy melyik indexnek higyjek:
#16 Még mindig nem mutattál semmit arról, hogy ki és mikor beszélt volna a parkolókról, ez csak a fejedben téma.
#17 Talán ha nem akarnál mindenáron 1 cikknek hinni, hanem felismernéd, hogy el kell olvasni amit írnak és értelmezni kell, aztán összevetni más források tartalmaival meg a valósággal is amit te megad is láthatsz, a Balaton nincsen messze - akkor nem lenne ilyen problémád.
18 Teljes mértékben igazad van, elnézést kérek, hogy valótlanúl állitottam, de mentségemre legyen mondva, hogy rögtön utána is néztem és bár a cikk nem közvetlen a Balatonra vonatkozik, de őt is érinti, igy itt egy másik forrás:
#19 Neked valami szövegértési problémád van?
Mi a fenének tetted be ezt a cikket linken?
Semmi köze sem a sokadszor kért parkolóhelyes állításod magyarázatához, sem pedig ahhoz, amit utána írtam.
Minek tetted be azt a linket?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!