Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon, ha kolbászból...

Magyarországon, ha kolbászból lenne a kerítés, akkor tüntetnének a vegetáriánusok?

2023. júl. 5. 00:46
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Remélhetőleg
2023. júl. 5. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

Nem hinném hogy sorra kerülne, hiszen itt még nem annyira elterjedt a vegán propaganda. Nézd meg nyugaton mennyi ex vegán van youtubeon vagy redditen körülbelül ugyanazzal a tapasztalattal.

Ránk akárjak már erőszakolni a bogár evést és a növényi alapú méreg húst, de jobb oldali kormány esetén erre nem kerülne sor.

2023. júl. 5. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Előző vagyok

Már Németországban is bevezettek valami hús limitet ami eléggé kevés. Nem tudom az ország melyik részén, csak hallottam. Tény és való az

embereket vegán diétába akarják kényszeríteni egyes rossz szándékú milliárdosok.

2023. júl. 5. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Tiszta szerencse, hogy Európa legputribb helyét csinálta az országból Orbán, igy biztos, hogy nichtugribugri itt vegánok. Lehet menni, szeneszétmindenhová.

újRománia, újRománia, újRománia.

2023. júl. 5. 06:24
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk kerítésből van a kolbász
2023. júl. 5. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
#3 fake hír szerencséte
2023. júl. 5. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom próbáljuk ki. Legyen először kolbászból a kerítés, aztán majd meglátjuk hogy van-e hiszti vagy nem. Ettől még messze vagyunk, addig meg felesleges ilyen metaforákon rugózni.
2023. júl. 5. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Németh Szilárd kisütné
2023. júl. 5. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak Kósa kokainba mártott fejében fordulna ilyen elő.
2023. júl. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!