Ki a legjobb budapesti polgármester jelenleg?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 20:22
1/9 anonim válasza:
Ha a főpolgármestert nézzük, akkor Karácsony az autósgyűlölő "biciklifétis" közlekedéspolitikájával kikészít. Hiába ellenzéki valaki végre egy ilyen poszton, Tarlóst visszasírom. Kerületileg pedig nem releváns, mert fentről bólogatnak, nem igazán van hatáskörük.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Értem. Én kedvelem Karácsonyt, és üdvözlöm, hogy csökkenteni szeretné az autós forgalmat.
2023. júl. 4. 20:35
3/9 anonim válasza:
Kisugárzásból nem teszik Gergely, inkább más legyen.
Fideszes polgármester van a városomban, alig történik valami rossz.
4/9 anonim válasza:
Budapesti vagyok, kedvelem Karácsonyt. A forgalomcsökkentés a város lakosságának jó. Az agglomerációból/vidékről beautózni kívánók véleménye szerencsére irreleváns, nem ők döntik el, ki Budapest főpolgármestere. :-)
5/9 anonim válasza:
#4 amúgy annyiból megértem az agglomerációt, hogy nincs más opciójuk és a kocsit se tudja mindenki valami kényelmes P+R-ben letenni normális helyen, mert egyszerűen nincs elég ilyen parkolónk. Egyértelműen P+R parkolók és elővárosi vasút fejlesztések kellenek, csak ugye ezek brutális pénzek és állami meg eu-s támogatásokból valósulhatnának meg, szóval ezt felesleges Karácsonyon leverni, nem nagyon tud mit tenni.
6/9 anonim válasza:
Én kitiltanám az autósokat Budapest belvárosából
7/9 anonim válasza:
Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon... :)
Soproni Tamás VI. kerületi polgit tartom a legjobb jelenlegi polgármesternek, amit megígért a választáskor azt be is tartotta, heti szinten járnak a kerületben a takarító gépek, próbál támogatást lakhatást biztosítani a közfoglalkoztatottaknak, diákoknak meg a rászorulóknak. Este 10-11-kor a teraszoknak be kell zárni nincs visítozás.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Igen, azt én is látom, hogy nagyon lelkiismeretesen végzi a dolgát.
2023. júl. 7. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!