Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk Magyarországon újabban...

Árokpart kérdése:

Nálunk Magyarországon újabban miért rühelli szinte mindenki a tanárokat? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Jó természetes, hogy van pár nem szimpatikus tanár akit az ember nem kedvel, ilyen más szakterületeken is van. pl. orvos, rendőr, bíró, ügyész stb. Attól még a felsorolt hivatásokat nem rühellik általánosan, de akkor a tanárokat miért?
2023. júl. 4. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Kábé akkor láthatott utoljára belülröl oktatási intézményt a testvérem
2023. júl. 4. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

Én az engem tanító 10 tanárból 3 normálissal találkoztam csak. A többi megalázott, hagyta hogy megalázzanak, másokkal is ugyanezt tették. Meg persze állandóan politizáltak, rühelltem őket, mit keres a politika az iskolában? Most is megmarhították a fiatalokat, ők húzták bele őket.

Egyébként ha a gyerekem akkora lesz, hogy iskolába megy, a tanára pedig egy gyö kér lesz, kis híján rá fogom borítani az asztalt.

2023. júl. 6. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12-es, ha ráborítod, azzal jól kitolsz a gyerekkel, mert a tanár lehúzza a gyereket, és nem fog tudni továbbtanulni. Egy kanál mézzel több legyet foghatni, mint egy hordó ecettel.
2023. júl. 6. 17:12
 14/15 MDaniel98 ***** válasza:
56%
12# Na, megszólalt az "értelmiségi".
2023. júl. 6. 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:

12. Látod ez a baj, hogy ezt megtehetik

Nálunk annak idején ez volt. Po fára mentek a fontos jegyek. Voltak akiket lehúztak szépen. Na ezért a kivetelezgetésekêrt sem érdemli a nagyja a béremelést.

Covid alatt pedig a szülőkre hárult majdnem minden iskolai tennivaló.

14. Inkább te ne szólaltál volna meg, érdemi választ nem sikerült adnod. Melyik büfészakon végeztél? gondolom értelmiségi vagy 😄👍

2023. júl. 6. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!