Nálunk Magyarországon újabban miért rühelli szinte mindenki a tanárokat? Mi ennek az oka?
Én az engem tanító 10 tanárból 3 normálissal találkoztam csak. A többi megalázott, hagyta hogy megalázzanak, másokkal is ugyanezt tették. Meg persze állandóan politizáltak, rühelltem őket, mit keres a politika az iskolában? Most is megmarhították a fiatalokat, ők húzták bele őket.
Egyébként ha a gyerekem akkora lesz, hogy iskolába megy, a tanára pedig egy gyö kér lesz, kis híján rá fogom borítani az asztalt.
12. Látod ez a baj, hogy ezt megtehetik
Nálunk annak idején ez volt. Po fára mentek a fontos jegyek. Voltak akiket lehúztak szépen. Na ezért a kivetelezgetésekêrt sem érdemli a nagyja a béremelést.
Covid alatt pedig a szülőkre hárult majdnem minden iskolai tennivaló.
14. Inkább te ne szólaltál volna meg, érdemi választ nem sikerült adnod. Melyik büfészakon végeztél? gondolom értelmiségi vagy 😄👍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!