Így áll az ellenzék, és így áll ezzel szemben a valóság...?
14# jáá , külföldön tetszik dolgozni... nem lenni sok köze mi itthon vanni, ugye???
Oké, hazudni csak tovább...
Szóval ti vétózhattok össze-vissza, meg kioktathatjátok mindenről is Európát, de én ne szóljak bele, abba az ország dolgába, ahová születtem és leéltem 30 évet?
Mennyivel jobb a román, aki egy percet nem dolgozott otthon, de szavazhat, vagy a szlovák, vagy a szerb?
16# azok MAGYAROK!!
Sőt, magyarabbak sok esetben, mint az itteni " magyarok".
Ráadásul még egy megjegyzés: azok, akik szerinted nem szavazhatnának, akkor is ilyen leszólt magyarok lennének a szemedben, ha pl az ellenzékre szavaznának?? Valószínűleg nem.
Pedig oda is szavazhatnak, semmi sem tiltja.
Tudod, nekem van gyerekkori barátom, aki 14 éve Angliában dolgozik, itt egy főiskolát végzett állami pénzen, aztán onnantól irány mosogatni, itthon egy percet pl nem dolgozott.
Ott Londonban állandóan leszavaz, mint voltnSZDSZ tag, a jelenlegi bármilyen ellenzéki összefogásra.
Na az jobb?
De az a helyzet, a rendszeresen megbeszéljük a dolgot és nekem nem jut eszembe megkérdőjelezni a szavazati jogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!