Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így áll az ellenzék, és így...

Így áll az ellenzék, és így áll ezzel szemben a valóság...?

Figyelt kérdés

[link]

Érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta....

#valóság #Ellenzéki világlátás
2023. júl. 4. 10:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Elolvastam, elgondolkodtam és utána szanaszéjjel röhögtem magam rajta

most meg megyek sirok, hogy milyen állapotban van az ország, azok után, hogy 13 éve 1 ember irányitja.

2023. júl. 4. 10:08
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Érdemes elgondolkodni azon, hogy lassan 14 év alatt, teljhatalommal még mindig mindenki más a hibás.

Azzal meg egyetértek, hogy bárki lopjon is annak gátat kell szabni. Ha én magam akkor is, ha kormány és ahhoz közel állók akkor is. Nincs kivétel. Morálisan megalapozott az ellenzéki EP képviselők kérése. Inkább maradjon a kasszában, mint hogy lomkoronasétány és beton legyen belőle.

2023. júl. 4. 10:09
 3/17 anonim ***** válasza:
6%

#1 és #2

Azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy mennyire kell csekély értelműnek lenni ahhoz, hogy valaki 13 év után is olyan baromságokat beszéljen, mint "13 éve 1 ember irányitja." az országot vagy "teljhatalommal".

"Morálisan megalapozott az ellenzéki EP képviselők kérése."

Milyen morál?

Az, hogy kiállnak és követelik, hogy Magyarországnak vegyék el a szavazati jogát és minősítsék másodrangú tagállammá? Az, hogy hazudnak az EU-ban az országról? Az lenne a morális alap, hogy nyíltan hazaárulók és még kérkednek is azzal, hogy nekik köszönhetően ítélik el az országot, ők érték el, hogy ne kapjuk meg az országnak járó pénzeket amik miatt súlyos hátrányba kerülünk más tagországokkal szemben, akik ugyanazokat a helyreállítási alap-beli pénzeket már lassan 2 éve használni tudják?

Itt pattogsz egy ostoba pályázaton, mikor közben a szerinted morálisan magasan álló EP képviselőid ott tapsolnak a világméretű korrupcióban szereplő baloldali meg liberális képviselőtársaiknak a frakcióikban?

2023. júl. 4. 10:16
 4/17 A kérdező kommentje:

1-2#

Látom az "elgondolkodás" nálatok is csak addig tart, amennyire az ellenzéki képviselőknél.

Nem baj, így könnyen lesz újabb 2/3 ad.

2023. júl. 4. 10:17
 5/17 A kérdező kommentje:
3# köszönöm, valahogy nekem is hasonló dolgok jutnak eszembe 👍
2023. júl. 4. 10:18
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

3, elgondolkodtam megint, de a szanaszéjjelröhögésen kivül, semmi más sem jutott eszembe az elgondolkodásom után :(

sajnálom, én tényleg megpróbáltam elgondolkodni.

2023. júl. 4. 10:20
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
4, sőt, még az államcsőd után is örökös 2/3 lesz, de hidd el, nekünk ez nem probléma.
2023. júl. 4. 10:24
 8/17 A kérdező kommentje:

7# milyen államcsőd??

Mert a 2/3 ad tuti 🤣🤣

2023. júl. 4. 10:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Magyar államcsőd 🤣🤣
2023. júl. 4. 10:29
 10/17 anonim ***** válasza:
14%

#7 Hány éve is várjátok az államcsődöt? 13?

Hányszor is volt közben csőd? Egyszer se, ugye?

Na, várj akkor még nyugodtan tovább!

2023. júl. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!