Konkrétan miért hiteles MZP?
nem orbán, de kvázi gyurcsány és továbbra sem sikerült megmagyarázni, hogy a komplett gyurcsányklánt miután bevitte a hátán (arcán) a parlamentbe, akkor ezért miért is nem terheli legalább egy kis felelősség
ráadásul azontúl, hogy orbán orbán még mindig a legjobb a felsoroltak között
"De igazabol Donath Annara is kivancsi lennek, vagy Bajnaira, Hadhazyra, de semmikepp sem 2/3-dal senkire. Eleg volt mar a kiskiralykodasbol."
Bajnait már láthattad. Önálló gondolatok nélküli ember, akinek egyetlen jelentős teljesítménye szintén egy mosópor karakter, mert ugye annak idején gyurcsánnyal együtt lopták szét a kiszvagyont.
Gyurcsány, Bajnai, Schiffer ezek együtt ültek ott a KISZben, és egyedül Schiffer volt az aki felállt és azt mondta, hogy ehhez nem asszisztál.
Schiffert egyébként aki talán eddig a legközelebb állt a hitelességhez egyébként kivégeztétek.
Donáth Annára én is kíváncsi lennék, akinek annyi a világnézete, hogy minden ami ideológiailag elvárt az a fidesszel szemben "ebben a formában nem".
Egyébként gondolom ő is MZP mércével "hiteles" ember, egy józsibácsi diplomával.
Hadházy meg pfff :). Na őt is megnézném, illetve nézem, hogy milyen gazdája zuglónak. Ja, köszi. Egy újabb nagyon hiteles pofa.
10-es Orbán egy politikai bűnöző.
Mivel Orbán egy bűnszervezet vezetője ezért az önéletrajzába főleg bűncselekményeket lehetne írni.
szeirntem meg inkább azaz ostoba, aki nem tud érvelni
szerintem egyébként MZP egy apapótlék sokakanak, azért imádják ennyire
"szeirntem meg inkább azaz ostoba, aki nem tud érvelni"
Épp ezt mondjuk mi is :D
"Akkor a szomszéd Józsibácsit szeretném inkább"
De Józsi bácsinak hol van a vezetői és politikai tapasztalata?
Egyébként persze, Józsibácsi is lehet vezető politikus, hisz Tarlósból is egy egyszerű mérnökemberként lett hosszú ideig főpolgármester.
MZP-re lehet azt mondani, hogy jól elszúrta a kampányát és az országos politikai karrierjét nem tudta beindítani, de ez nem a hitelességén múlt és nem is annak fokmérője az.
Kedves kérdező nézegesd a videóit és megtudod a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!