MZP új pártja jobb vagy baloldali lesz?
"#26: Meg lehet nézni a Hódmezővásárhelyen megvalósított ígéreteit, már önmagában ez hitelessé teszi. Te a kormánypropaganda által előkészített szemüvegen keresztül nézed, ezért nem láthatod. Hogy mit képvisel? Valódi jobboldali politikát, piacgazdaságot, becsületességet, szakértelmet, európai értékeket. Hogy kik lettek átvágva, arról vitatkozhatnánk, de nem látom értelmét."
Én azt látom, hogy amióta a buggyant mosópor van ott hatalmon, azóta Mr hiteles azóta semmit nem fejlődék. Még jó, hogy ottvan lázár ezért legalább kormányzati oldalról ki van lobbizva valami a térségnek.
Egyékbént egész konkrétan mit csinált ez a bifidusz akiregulárisz?
azt mondjátok buggyant messiás azt gondolja amit ti
dehát ti semmit nem gondoltok azon kívül, hogy ÓRBÁÁÁÁN :DD
hányszor lehet bevenni egy ilyen kamu sztorit, hogy bifidusz esszenzisz? ilyen nem létezik gyerekek, ez egy marketing hazugság
ez a buggyant ez egy aktatáskás ügynök volt, az a dolga, hogy hitelesnek látszon, és vegyed tőle a szemetet
"a buggyant messiásotokról"
Mondjuk én egyszer sem szóltam le Orbánt, nem sértegettem, nem használtam rá gúnyneveket vagy sértő jelzőket, ahogy a többi válaszolóra sem. De te rendszeresen sértegetsz engem is, a többi válaszolót is, MZP-t, Dobrevet és Gyurcsányt is rendre gúnynevekkel illeted, hazugozod, buggyantozod, mosóporokhoz hasonlítod.
Én itt be is fejezem a vitát, mert láthatóan nem vagyunk azonos szellemi szinten. Inkább tanulj egy kis vitakultúrát, értelmes kommunikációt, mert ez az életben is sokat fog segíteni, nem csak itt a gyakorin. Hazudni sem érdemes, hiszen azoknak amiket írsz, 5 perc utánajárni. Például hiába állítod hogy MZP-nek nincs programja vagy nincsenek elképzelései, mert azon túl hogy mindegyik választására készült egy kidolgozott programmal, élő adásaiban és bejegyzéseiben is rendszeresen ismerteti az elképzeléseit és az elért eredményeit, miközben éppen a fidesz az, akinek közel 2 évtizede nem volt egyetlen kiadott programja sem az elképzeléseit illetően.
Nyilván azért hazugozol ennyire mindenkit, mert te magad is rendszeresen hazudsz, de nem vagy elég bátor ahhoz hogy ezt beismerd magadnak és megpróbálj változni, helyette könnyebbnek találod kivetíteni a frusztrációdat másokra.
#31: "dehát ti semmit nem gondoltok azon kívül, hogy ÓRBÁÁÁÁN :DD"
Nem tudom, én egyszer se Orbánoztam, te viszont folyton messiásozol, buggyantozol, mosóporozol, ugynöközöl, Gyurcsányozol.
Elmondtam, hogy nekem miért szimpatikus az MMN, illetve azt is, hogy mással nem foglalkozom. Láthatóan ezt képtelen vagy megemészteni.
"Elmondtam, hogy nekem miért szimpatikus az MMN"
konkrétan végigcáfoltam azokat az érveket
csak annyi maradt, hogy az egy hiteles arc
mert hitelesen képviseli az óórbánfóbiát?
mert az rá szavazó embereket biztos nem
polgármesterként is egy hulladék
egy közgyűlést nem tud úgy levezetni, hogy abban ne valamilyen személyes sértődöttségén menjen a műsor, mintha egyébként azért delegálták volna oda az embereket
"Például hiába állítod hogy MZP-nek nincs programja vagy nincsenek elképzelései, mert azon túl hogy mindegyik választására készült egy kidolgozott programmal, élő adásaiban és bejegyzéseiben is rendszeresen ismerteti az elképzeléseit és az elért eredményeit, miközben éppen a fidesz az, akinek közel 2 évtizede nem volt egyetlen kiadott programja sem az elképzeléseit illetően."
MZP-nek emberei nincsenek. Aztán meg bevitte a bukott baloldalt még egy körre a parlamentbe, és állítása szerint az volt a célja, hogy kormányra vigye azt a társaságot.
Hála az égnek nem jött össze neki.
Egyébként továbbra is egy kétlábon járó mosópor reklám, bifidusz aktiregulárisz. Duma duma duma. Csak vedd meg, és sohanemláttukegymást.
Hiába van programja, nagyon jól tudjuk, hogy a miniszterelnök önmagában semmit nem tud csinálni.
Nulla embere van egész konkrétan. Majd ő fingja a passzátszelet a gyurcsányklánnak, ezt is hiszem.
#35: "Nulla embere van egész konkrétan"
Épp ezért volt szükség egy pártra, örülök, hogy egyetértünk. Egy pártot a nulláról felépíteni nem egy kétnapos feladat, de legalább elindult valami.
#34: "konkrétan végigcáfoltam azokat az érveket"
Nem cáfoltál meg semmit. Azt, hogy mondok valamit, majd te leírod, hogy nem úgy van, az nem cáfolat. Ami pedig Hódmezővásárhelyet illeti, meg lehet nézni, hogy mi volt a választási programja és azt is, hogy ebből mit sikerült megvalósítani. Minden nyilvános. Lázár épp megfenyegette a vásárhelyieket, hogy amennyiben nem a Fideszre szavaznak, úgy nem kapnak pénzt. Ez nem hinném, hogy korrekt húzás volt részéről.
állítottál valamit ami nyilvánvalóan nem úgy van, annyira nem, hogy egyszerű logikával cáfolható
Amúgy hol voltak az emberei 2022ben, hogy a lista második helyén már az a dagadék gyurcsányné trónolt? Ja, bocs az első helyen, mert ugye buggyant be sem ült a parlamentbe.
Ő eladta a hiteles mosóport, alászolgája.állítottál valamit ami nyilvánvalóan nem úgy van, annyira nem, hogy egyszerű logikával cáfolható
A párthoz emberek kellenek.
Az nem úgy van, hogy majd jönnek!
Nem azt mondta, hogy buggyantforradalom volt 2022ben?
Vagy mi lett volna abból heló?!
Nem kormánytváltani mentetek?
Ja, de ő annyira hiteles!
Amúgy hol voltak az emberei 2022ben, hogy a lista második helyén már az a dagadék gyurcsányné trónolt? Ja, bocs az első helyen, mert ugye buggyant be sem ült a parlamentbe.
Ő eladta a hiteles mosóport, alászolgája.
Na és milyen a mosópor amit vettetek tőle? Bifidusz eszenzisz minden? Akkor oké!
És lázár nem azt mondta, hogy vásárhely nem kap pénzt, ha a buggyantra szavaz, hanem azt mondta, hogy a buggyant felfogja használni vásárhelyet a saját idióta kampányára, és vásárhely érdekei háttérbe fognak szorulni.
Ja, amúgy lázárnak igaza volt ezzel kapcsolatban, buggyant nem törődik a városával, inkább kampányolni szeret járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!