Ha egy külföldi állampolgár lennél és megkérdeznének Magyarország helyzetéről, akkor mit válaszolnál?
Hogy kitűnő. Az elmúlt 3 évben is folyamatosan nőttek a reálbérek a nehéz nemzetközi helyzet ellenére. Az infláció önmagában semmit nem jelent, és jövőre már elég alacsony is lesz.
Brüsszel meg sokkal gázabb, mint a magyar kormány, harcolnunk is kell a hülyeségeik ellen.
Szedjétek már inkább össze magatokat, mert 13 év gondolkodás után az kevés lesz kormányprogramnak, hogy O1G.
Ja, én még soha nem szavaztam a Fideszre, csak hogy tiszta legyen.
Hungary?
No i'm not hungry thank you.
Kezdjük ott, hogy kb. senki le se szar minket sőt kezdem azt hinni, hogy a nagy harc Brüsszellel is csak kamu, mert a kormánypárti meg az ellenzéki média is kiemeli, hogy mi nem kapunk pénzt, mert mi nem úgy gondolkozunk mint a többség, aztán érdekes módon 5 olyan ország van akik még semmit se kaptak és a többiek is csak töredékét a helyreállítási alapnak. Sőt ha nem csal az emlékezetem 2013-ban vagy mikor volt az előző ciklus akkor is egy évig szinte semmi se jött, 2007-ben meg a szocik nem bírtak időben lehívni pénzeket, mondjuk nekik 2010-ig se sikerült sokat.
Szóval röviden ne reménykedj, még a magyarok nagy részét se érdekli, hogy mi van itt nálunk a politikában, mert nem megy el szavazni, nyugaton/keleten meg még nagyobb arányban tesznek ránk magasról, bármit is csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!