Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért értéktelenedd el ennyire...

Miért értéktelenedd el ennyire a forint? Most keresek nettó 450 ezret, de semmire se elég. 15 éve 90ezer forintból kijöttem.

Figyelt kérdés

A Fidesz azzal jön, hogy mennyivel emelkedtek a bérek.

Oké, de a vásárlóértékben tök minuszban jön ki a történet.

2023. júl. 1. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

9.

Én meg több milliót de odaadom másnak, mert mutyiból több össze jön!

Gyurcsány

2023. júl. 1. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
47 ezerbő meg lehet élni
2023. júl. 1. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Én is ennyit keresek, és megerősítem, hogy ez a pénz csak arra elég, hogy ellegyen az ember. De ha mondjuk jön egy komolyabb egeszségügyi kiadás, vagy elromlik az autód, vagy otthon kell valamit lecserélni; vagy ha albérletet/lakáshitelt kell fizetned; vagy ha mondjuk szeretnél félretenni vagy elmenni nyaralni, vagy érdemi programokkal tölteni a hétvégét... akkor bizony egyáltalán nem sok ez a pénz.

5 évvel ezelőtt ujjongtam volna örömömben, ha ennyit keresek. De most már azt mondom, hogy olyan 800 nettó lenne az, ami tényleg egy megfelelő minőségű életet biztosítana.

2023. júl. 1. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Én 5miliót keresek de abból se tudok megélni.
2023. júl. 1. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a kérdező ferdít! De az is lehet, hogy nagyon megnőttek az igényi a 15 évvel ezelőttihez képest...
2023. júl. 2. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!