Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Élőben is ennyire sok oroszpár...

Élőben is ennyire sok oroszpárti van, vagy csak trollok a Facebookos hozzászólások?

Figyelt kérdés

Facebookon, meg szoktam nyitni az ukrajnás cikkek alatt a hozzászólásokat, elborzadok, emberek halálára írják megéremlik, halál az ukránokra, most a pizzériás támadás alá is sokan tesznek röhögő fejet, meg írkálják zselé miatt kapjátok, büdös nácik, pusztuljatok, éljen Putyin stb stb. A hozzászólások kb 80 százaléka ilyen.

Való életben is ennyire kiveszett az empátia ,együttérzés az emberekből, tényleg ennyire putyinisták lettek az emberek, vagy csak a Facebook torzít ennyire. Elborzadtam, milyen sokan írták a testvérpár halálára is, hogy megérdemlik ,büdös ukrán nácik, pedig két 14 éves testvér akik orosz rakétázásban halt meg.

Nekem élőben volt vitám egyszer egyetemi tanárommal, aki kijelentette, ha Putyin úgy gondolja tömegsírba kell lőni az ukránokat, akkor neki van igaza, mert ez csak a békét szorgalmazza. Feláltam, köptem és másnál megcsináltam a tárgyat. Meg hát Putyin azt mondta nyelvtörvényt meg kell szüntetni Ukrajnában ezért bármit bevethet. Úgy különösen mással nem beszéltem a témáról. Ez is csak úgy jött fel, hogy tanórán elkezdte dicsérni Putyint ,hogy ő a béke harcosa, nagy fölszabadító.

Félelmetes, szerintem, hozzászólások alapján úgy nézzem, ha Oroszország tavaly Finnországot támadta volna meg a magyarok támogatnák még azt is.

2023. júl. 1. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Élőben is. Fizetett trollokat talán az USA, a Fidesz és a gyurcsány-maffia alkalmaz, de Oroszország esetében ez konteó. Élőben viszont vigyáznunk kell, kivel vagyunk őszinték, mert tönkreteheti az életünket a diktatúra, ha nyíltan felvállaljuk, hogy az oroszok pártján állunk.
2023. júl. 1. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem! Élőben, személyesen nem politizálok. Kinek hiányzik, hogy megpofozzanak?
2023. júl. 1. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk elég gyökérség ez Orbán részéről, hogy ennyire oroszok mellé áll, miközben még EU pénzek se jönnek
2023. júl. 1. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk mert nem olyan egyoldalú a dolog, hogy ártatlan ukránok és vérszomjas oroszok.
2023. júl. 1. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Qurva ukránok, hogy merik megvédeni az országukat, amikor a Orbán haverja kinézte magának?!?

Mi lett volna, ha a hazai vállalkozók sem adták volna át a kinézett cégeiket Orbánnak és a haverjainak?!?

2023. júl. 1. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A magyar társadalom hatalomban tartja a Kreml által vezérelt kormányt, szerinted? Vengrij oblaszty vagyunk már.
2023. júl. 1. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15.

A welt 2000 vállalkozás tulaja nem adta és felállt a ner nek, mikor lézer jani bekopogott "vételi szándékkal".

Olvass utána hogy végezte....

2023. júl. 1. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Feláltam, köptem és másnál megcsináltam a tárgyat.

Na persze, mekkora kamu.

2023. júl. 2. 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!