Élőben is ennyire sok oroszpárti van, vagy csak trollok a Facebookos hozzászólások?
Facebookon, meg szoktam nyitni az ukrajnás cikkek alatt a hozzászólásokat, elborzadok, emberek halálára írják megéremlik, halál az ukránokra, most a pizzériás támadás alá is sokan tesznek röhögő fejet, meg írkálják zselé miatt kapjátok, büdös nácik, pusztuljatok, éljen Putyin stb stb. A hozzászólások kb 80 százaléka ilyen.
Való életben is ennyire kiveszett az empátia ,együttérzés az emberekből, tényleg ennyire putyinisták lettek az emberek, vagy csak a Facebook torzít ennyire. Elborzadtam, milyen sokan írták a testvérpár halálára is, hogy megérdemlik ,büdös ukrán nácik, pedig két 14 éves testvér akik orosz rakétázásban halt meg.
Nekem élőben volt vitám egyszer egyetemi tanárommal, aki kijelentette, ha Putyin úgy gondolja tömegsírba kell lőni az ukránokat, akkor neki van igaza, mert ez csak a békét szorgalmazza. Feláltam, köptem és másnál megcsináltam a tárgyat. Meg hát Putyin azt mondta nyelvtörvényt meg kell szüntetni Ukrajnában ezért bármit bevethet. Úgy különösen mással nem beszéltem a témáról. Ez is csak úgy jött fel, hogy tanórán elkezdte dicsérni Putyint ,hogy ő a béke harcosa, nagy fölszabadító.
Félelmetes, szerintem, hozzászólások alapján úgy nézzem, ha Oroszország tavaly Finnországot támadta volna meg a magyarok támogatnák még azt is.
Oroszországnak trollfarmjai vannak. Face mikor pl kamuprofilokat törölget ilyen hullámokba 5-10 millió orosz profil szűnik meg.
India nagy majer még a trollfarmokba.
Oroszország vérében van a dezinformáció, nézd csak meg mit nyomtak itt 45-89-ig, a nyugat éhezik, haldoklik, hanyatlik közben itt jegyrendszer volt meg 10 évet vártál a trabantra mert a xar gazdaság miatt még a minimális fogyasztási cikkeket sem tudták előállítani.
A kisebbség mindig hangosabb. Szóval a kommentelőknek nem kell hinni. A 2023-as európai felmérés szerint a magyar nép messze a legtámogatóbb ha ukrajnai segítségről van szó (segélyszállítmányok terén). A legoroszpártibb ország Szlovákia és Bulgária és utánuk Magyarország (Bulgária 32%-kal volt az élen). Nem meglepően ebben a 3 országban is utálják legtöbben az ukrán elnököt.
Ha valakinek van kedve böngészgetni a statisztikákat, akkor a globsec oldalán talál még ilyen adatokat.
Bár olyan sok érdekesség nincs, hogy a térségünkben sokan utálják az ukrán elnököt, vagy az, hogy a lengyelek 92%-a szereti őt...
Ez rendesen egy munka.
Bemennek egy irodába 50en 100an odaülnek egy géphez és akkor ez a meló hogy adott cikkekhez bejegyzéskhez kell a narratívának megfelelő véleményt írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!